Video: Raphinha og Ronald Araujo i sammenstød under Copa America-kamp

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 18:17
raphinha araujo sammenstoed
Barcelona-holdkammeraterne Raphinha og Ronald Araujo var involveret i et sammenstød under Copa America-kampen mellem Brasilien og Uruguay.
Lørdag spillede Uruguay og Brasilien den fjerde og sidste Copa America-kvartfinale, hvor klubloyaliteter tilsyneladende blev lagt til side hos flere af de spillere, der var på banen i opgøret.
Det var især tilfældet for Ronald Araujo og Raphinha, der var involveret i et ophedet sammenstød i første halvleg af kampen, der blev spillet i Las Vegas.
Araujo stødte ind i den kommende Real Madrid-angriber Endrick Felipe, og Raphinha støttede sin landsholdskammerat ved at skubbe den uruguayanske forsvarer omkuld. For Barcelona-fans var et sandsynligvis ikke lige, hvad de havde lyst til at se.
Ingen af spillerne blev straffet for episoden. Araujo kunne dog grine til sidst, selvom han blev tvunget ud med en alvorlig skade kort efter hændelsen med Raphinha.
Uruguay, der spillede med 10 mand, sikrede sig en 4-2-sejr på straffespark og bookede dermed deres plads i Copa America-semifinalerne, hvor de skal spille mod Colombia.
Det kan blive et akavet øjeblik, når Araujo og Raphinha genforenes i Barcelona senere på sommeren. Det er dog ikke sikkert, at de i det hele taget mødes, da en (eller begge) spillere kan blive solgt. De er nemlig begge blevet kædet sammen med et skifte væk fra klubben.
Især Raphinha har der været en del rygter om. Det skyldes, at det er en prioritet for Barcelona at hente Nico Williams. Dette køb vil gøre den brasilianske profil overflødig, hvorfor det virker som et logisk skridt at sælge ham.
Der har blandt andet være interesse fra klubber i Premier League, men også fra Al Hilal i Saudi-Arabien, der siges at have givet Raphinha og hans repræsentanter et lukrativt tilbud. Angiveligt er der tale om en tredobling af hans nuværende løn i Barcelona.