Efter Pedri-skade: Tre La Masia-talenter kan få chancen under Hansi Flick

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 15:11
hansi flick 6
Pedris skade har medført, at Barcelona-træner Hansi Flick har været nødt til at se sig om efter andre alternativer.
Med Pedri ude i en måned med en knæskade og Fermin Lopez på vej til OL, er Hansi Flick nødt til at finde andre løsninger til midtbanen.
Det har naturligvis betydet, at den tyske træner har været nødt til at kigge i retning af La Masia og Barca Altetic. I denne forbindelse er der især tre kandidater, der springer i øjnene, skriver Tribuna.
Selvom han primært er en offensiv midtbanespiller, kan Darvich også spille på den centrale midtbane.
Tyskeren har på det seneste været angivet en del af Flicks planer for sommeren og vil sandsynligvis blive brugt endnu mere i sæsonopstarten på grund af Pedris skade.
Med ti mål og syv oplæg i 38 kampe for klubben sidste sæson har Unai vist, at han kan skinne i forskellige roller, herunder som 10'er, venstrefløj og central midtbanespiller.
Hans solide præstationer gør ham til en stærk kandidat til at gøre en indflydelse under Flick. Formår han at imponere i den tid, hvor Pedri ikke kan være med, kan det vise sig at være afgørende for hans fremtid.
Aleix Garrido er en anden talentfuld ung spiller, som trods nylige skader stadig er en fremtrædende spiller. Derfor vurderes det også, at han er i spil til at dække ind for Pedri, mens den spanske landsholdsspiller sidder ude med sin skade.
Xavis valg om at tage ham med på turen til USA sidste sommer viser, at han har, hvad der skal til. Om Flick er af den samme opfattelse, vil tiden vise. Der er dog en god chance for, at han får muligheden for at vise sig frem for den tyske taktiker.

Lige nu

Mest læste