Lamine Yamal reagerer på stikpille fra Adrien Rabiot

Nyheder
tirsdag, 09 juli 2024 kl. 13:10
lamine yamal 3
Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot er kommet med en stikpille til Lamine Yamal, som han har reageret på.
Tirsdag aften tørner Spanien og Frankrig sammen i den første EM-semifinale. Fælles for begge hold er, at de forud for turneringens start har været angivet som favoritter.
Man kan dog ikke benægte det faktum, at det er Spanien, der har været bedst spillende hidtil. Derfor er de også favoritter til at vinde tirsdagens opgør, men det har ikke forhindret Adrien Rabiot i at stikke lidt til Lamine Yamal.
Han mener, at den 16-årige kantspiller er nødt til at hæve sit niveau inden deres EM-semifinale. På trods af sin alder har Yamal aldrig vist nogen frygt på banen, og han er heller ikke så genert, som han måske virker til at være
Rabiot sagde til medierne inden semifinalen, at Yamal er nødt til gøre mere, hvis han vil nå finalen på søndag. Det har Rodri Hernandez også reagere på, da han har beskrevet det som 'en del af spillet'.
"Hvis Yamal vil spille i en finale, skal han vise mere, end han har gjort," sagde Rabiot ifølge Cadena SER.
Men Yamal har ifølge det spanske medie valgt at svare med en story på det sociale medie Instagram. Han delte en grafik med teksten: 'Bevæg dig i stilhed. Tal kun når det er tid til at sige skakmat'.
Spanien er bestemt i god form, og med tre oplæg har det unge talent overgået enhver af Frankrigs angribere. Alligevel bliver det en debut i en EM-semifinale for Yamal, og Frankrig vil uden tvivl forsøge at bruge deres store erfaring til at stoppe ham.
Ikke desto mindre er der en forventning om, at Yamal igen kommer til at være en vigtig spiller for Spanien, som han har været gennem hele turneringen.