Pedri reagerer på undskyldning fra Toni Kroos

Nyheder
mandag, 08 juli 2024 kl. 7:01
pedri
Pedri blev skadet efter en voldsom tackling fra Toni Kroos, som efterfølgende undskyldte i et opslag på sociale medier.
Barcelona-stjernen Pedri pådrog sig en skade under Spaniens kamp mod Tyskland ved EM. Her blev han tacklet af Toni Kroos, hvorefter han måtte forlade banen.
Selvom han blev nødt til at forlade grønsværen med en skade, kunne han glæde sig over, at Spanien trak det længste strå. Derfor er de klar til semifinalen ved EM i Tyskland.
Den spansk stjerne er blevet diagnosticeret med en forstuvning i knæet. Det betyder naturligvis, at han ikke kommer til at spille igen ved EM. Til trods for dette, er det blevet afsløret, at han bliver sammen med Spaniens trup resten af turneringen.
Kroos har efterfølgende undskyldt med et opslag på de sociale medier, hvor han også skrev, at han ikke havde til hensigt at skade Pedri. Det er dette opslag, som Pedri nu har reageret på med sit eget opslag.
"Det er tid til at opmuntre og bidrage på en anden måde til denne store familie, der er Spanien. Deres og jeres støtte har været utrolig. Den sværeste tid er forbi, og vejen tilbage begynder nu, for snart at være i fuld styrke med Barcelona," skrev han på Instagram.
"Tak, Toni Kroos, for din besked. Dette er fodbold, og sådanne ting sker. Din karriere og dine resultater forbliver for evigt. Jeg vil bare sige en ting til: Kom så, Spanien."
Pedri bliver derfor nødt til at heppe fra sidelinjen, når Spanien vender tilbage til banen. De møder Frankrig, hvor de skal spille om en plads i finalen mod enten England eller Holland.
Hverken Barcelona eller Spaniens fodboldforbund har meldt noget ud om et estimat på, hvornår han kan vende tilbage. På grund af skadens omfang, skal han sandsynligvis sidde ude i et stykke tid.