På trods af mange rygter: Hansi Flick har fuld tillid til Barca-stjerne

Nyheder
torsdag, 17 oktober 2024 kl. 18:24
hansi flick pressemoede
Der har været en del rygter om, at han kan ende med at blive solgt, men Hansi Flick har fuld tillid til FC Barcelona-stjernen.
Efter mere end fem måneder ude af spil, vendte FC Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong endelig tilbage for nylig, da han blev skiftet ind i Champions League-kampen mod Young Boys. Den 27-årige fik yderligere minutter i La Liga-kampen mod Deportivo Alaves lige før landsholdspausen.
Mens De Jongs tilbagevenden er godt nyt, er Barcelona bekymret over den hollandske landsholdsspillers kontraktsituation. Det er ingen hemmelighed, at Blaugrana ønsker at forlænge hollænderens kontrakt, men med en reduceret løn, og de har derfor fremsat et tilbud for flere måneder siden.
Men uden svar frygter klubben, at De Jong kan vælge at forlade klubben gratis i 2026, når hans nuværende kontrakt udløber. Selvom situationen fortsat skaber bekymring i baggrunden, rapporterer Mundo Deportivo, at Hansi Flick har fuld tillid til De Jong.
Den tyske træner ser midtbanespilleren som en spiller med gode tekniske evner og solid fysisk form nu, hvor han er kommet tilbage fra skade. De Jong er en af de mere erfarne spillere i klubben og har været i Barca i over fem år nu. Han er også en af holdets fem kaptajner, hvilket sandsynligvis har påvirket Flick.
Trænerens vurdering bidrager yderligere til Barcelonas ønske om at forlænge den hollandske landsholdsspillers kontrakt så hurtigt som muligt. Manglen på respons fra den tidligere Ajax-stjerne vækker dog bekymring, hvilket kan ende med at få konsekvenser for hans fremtid i klubben.
Hvis De Jong ikke underskriver en ny kontrakt inden sæsonens afslutning, udelukkes det ikke, at Barcelona vil placere ham på transfermarkedet næste sommer. Det handler naturligvis om, at de ønsker at undgå risikoen for at miste ham på en fri transfer i 2026.
Der har været et væld af rygter om, at De Jong kan ende med at forlade Barca. Blandt andet har der været rygter om stor interesse fra flere klubber i Premier League. Ikke nok med det, så har der også været forlydender om, at han skulle være på radaren i Paris Saint-Germain.