Overset Barcelona-talent kan få mere spilletid i de kommende kampe

Nyheder
lørdag, 21 september 2024 kl. 14:43
pablo torre
Det er ikke blevet til meget spilletid i starten af denne sæson, men det kan der blive lavet om på i de kommende kampe, lyder det.
Barcelona-midtbanespilleren Pablo Torre kan snart få mere spilletid, ifølge den spanske journalist Toni Juanmarti, der skriver for avisen SPORT. Torre er et spændende ungt talent, men han har endnu ikke fået en reel mulighed for at vise sine evner denne sæson.
Men med et tæt kampprogram, skader og træthed hos flere spillere, ser det ud til, at hans øjeblik er ved at nærme sig.
Indtil videre har Torre kun været på banen i to kampe denne sæson - én i La Liga og én i Champions League. I begge kampe spillede han kun syv minutter. Derfor er det svært at påstå, at han har fået en chance for at bevise sit værd under Hansi Flick.
Hans optrædener kom i en ligakamp mod Valladolid og den seneste Champions League-kamp mod Monaco, hvor Barcelona tabte 1-2.
De kommende kampe mod Villarreal og Getafe kan give Torre den mulighed, han har ventet på. Flick står nemlig overfor flere udfordringer med truppen, som ikke er særlig bred.
Derudover gav spillere som Pedri og Marc Casado alt i Monaco-kampen. Det var især tilfældet efter Eric Garcias udvisning, der efterlod holdet meget presset.
Flick har stadig nogle taktiske muligheder afhængigt af, hvordan han vælger at rotere spillerne. Garcia kan blive brugt som defensiv midtbane for at give Pedri eller Raphinha en pause, ligesom Raphinha muligvis kan blive rykket ind på midtbanen.
Der er også Pau Victor, som kun har spillet 25 minutter denne sæson. Han har før vist, at han godt kan bruges på venstre kant og derved skubbe Raphinha ind centralt.
Selvom Torre måske ikke starter mod Villarreal, kan han stadig få spilletid mod Getafe tre dage senere. Med minimal hvile mellem kampene og et krævende program forude, er det sandsynligt, at Torre vil få flere chancer - enten som starter eller indskifter i anden halvleg.
Især i situationer, hvor Barcelona jagter et resultat, kan Torre spille en afgørende rolle i at påvirke kampen. Og det er meget sandsynligt, at han også selv ser frem til at få flere chancer for at vise, hvad han kan.