Ny udmelding: Fortsat lange udsigter til Gavi-retur

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 11:04
gavi 4
Der er fortsat lange udsigter til, at Gavi er klar til at vende tilbage til træning sammen med resten af holdet.
Meget er sket i Barcelona, siden de sidst trænede på Ciutat Esportiva-komplekset under Xavi Hernandez forud for sidste sæsons sidste ligakamp.
Den spanske træner er blevet fyret og Hansi Flick har taget over efter ham på sidelinjen. Den tyske taktikers ankomst forventes at ændre meget i forhold til holdets dynamik, og hans kapitel i klubben begynder inden længe.
Holdet genoptager træningen efter deres lægetjek den 10. juli. Det er kun de spillere, der ikke fortsat er til EM eller Copa America, der vender tilbage på denne dato. Desuden vil de skadede spillere Gavi, Alejandro Balde og Frenkie de Jong heller ikke være med.
I en nylig opdatering fra Achraf Ben Ayad er det blevet afsløret, at Gavi stadig har omkring to måneders genoptræning tilbage, før han kan begynde at træne med gruppen. Med andre ord, så er der lange udsigter til, at han kan slutte sig til resten af truppen.
Den unge spiller har været ude, siden han rev sit korsbånd over under en landskamp sidste år og efterfølgende gennemgik en operation. Inden han vender retur til banen, vil der være gået næsten et år, hvilket har været et stort slag for både Barcelona og Gavi.
Det unge La Masia-talent har arbejdet hårdt på sin genoptræning og lavet en masse individuelt arbejde for at komme tilbage så hurtigt som muligt.
Men på trods af den oprindelige optimisme om, at han kunne være tilgængelig til starten af den nye sæson, står det nu klart, at han ikke vender tilbage før november.
En sådan skade tager hårdt på en fodboldspiller, da den kan komme til at påvirke både udholdenhed, smidighed og stamina på banen. At komme sig helt, handler derfor ikke blot om at være i stand til at bevæge sig rundt med en bold.
Selv hvis Gavi vender tilbage til banen i november, vil han blive gradvist integreret i truppen igen, så han får tid til at genopbygge sin selvtillid og vende tilbage til 100%.
Ifølge rapporter forventes spilleren først at være tilbage på sit fulde niveau i begyndelsen af 2025. Selvom dette er et betydeligt tilbageslag for Flick og co., forbliver det er en prioritet at sikre ham på den lange bane.

Lige nu

Mest læste