Nu er der nyt om Pedri: Her vender han tilbage

Nyheder
mandag, 22 juli 2024 kl. 22:21
pedri jubler
Pedri pådrog sig en skade under EM, hvor han blev tacklet af Toni Kroos. Nu er der nyt om, hvornår han vender tilbage.
Pedri er en blandt flere FC Barcelona-spillere, der kæmper med skader forud for den nye sæson. Den spanske midtbanespiller pådrog sig desværre en skade i EM-kvartfinalen mod Tyskland, hvilket betød, at han missede resten af turneringen.
Oprindeligt lød meldingen, at han ville være ude i seks uger. Men nylige rapporter indikerer, at det ikke er helt sandt. Den unge midtbanespiller har vist gode tegn på, at han gennemgår en hurtig bedring.
Ifølge den spanske journalist Toni Juanmarti, der har givet en opdatering på Pedris genoptræning, er det selvfølgelig positivt for Barcelona. Journalisten melder, at Pedri kan være tilbage i aktion umiddelbart efter sæsonstarten.
Det lyder også, at Pedri arbejder hårdt for at blive klar så hurtigt som muligt. Han er ivrig efter at vende tilbage, da han ved, at han kan spille en afgørende rolle i Hansi Flicks system.
Juanmarti siger, at Pedri kan være tilbage i aktion midt i august, hvilket kan vise sig at være et stort boost for Barcelona. Den catalanske klub har nemlig begrænsede muligheder på midtbanen, da Frenkie de Jong og Gavi også er ude med skader.
Pedris tilbagevenden kan styrke Barcelona kreative enhed, som ellers vil være for afhængig af Lamine Yamal. Barcelona forsøger at hente Nico Williams for at tilføje mere kreativitet til truppen. Men da Athletic Club ikke ønsker at forhandle om hans pris, kan der være lange udsigter til, at han ankommer til Camp Nou.
Derudover kan Barcelona være nødt til at sælge mindst én af deres stjernespillere for at kunne købe Nico. Derfor er det forståeligt, hvis Flick er desperat efter at få Pedri tilbage så hurtigt som muligt, så han er sikker på at have et stærkt hold til den nye sæson.