Lamine Yamals agent stiller nyt krav til Barcelona efter EM-succes

Nyheder
lørdag, 20 juli 2024 kl. 14:04
lamine yamal 8
Lamine Yamal var den spiller, der tiltrak sig mest opmærksomhed under EM. Det har fået hans agent, Jorge Mendes, til at stille et nyt krav til Barcelona.
Man kan ikke komme udenom, at Lamine Yamal gjorde et flot væsen af sig under EM. Det førte til, at han slog en lang række rekorder og blev kåret som turneringens bedste spiller.
Desuden blev han også den yngste spiller til at være med til at vinde en EM-titel. Den store succes har også fået hans markedsværdi til at eksplodere, hvorfor den nu lyder på hele 895 millioner kroner ifølge Transfermarkt.
Det er dog ikke kun hans markedsværdi og renommé på det europæiske marked, der er blevet forøget. Det er kravene rettet mod Barcelona tilsyneladende også.
Lamine Yamals agent, Jorge Mendes, har angiveligt haft travlt med at presse Barcelona til at give den kun 17-årige stjerne en lønforhøjelse på grund af hans fine præstationer for klub og land i den seneste sæson.
Angriberen underskrev en ny kontrakt tilbage i oktober, som løber indtil 2026, men Mendes mener, at den allerede bør omstruktureres for at belønne Yamal for hans bidrag. Det rapporterer Catalunya Radio.
Mendes mener, at fordi Yamal allerede er en garanteret starter og nu har vundet et europamesterskab, bør han modtage en højere løn.
Rapporten tilføjer, at Barcelona er villige til at 'gøre en økonomisk indsats', når Yamal underskriver sin næste kontrakt i 2025. Her er de klar til at give ham en kontrakt, der vil sikre, at alle er tilfredse.
Den catalanske storklub menes allerede at have en aftale på plads for Yamal om at blive i klubben de næste otte år. På grund af hans unge alder, kan han dog endnu ikke skrive under på den.
Sportsdirektør Deco har faktisk allerede sagt, at de planlægger at forlænge hans kontrakt næste år, når han fylder 18 år, for at sikre hans langsigtede fremtid.
Barcelonas økonomi kan dog være et problem, men klubben vil være fuldt bevidst om, at penge brugt på Yamal sandsynligvis vil vise sig at være en givtig investering.