Mika Faye stiller ultimatum til Barcelona

Nyheder
torsdag, 04 juli 2024 kl. 13:24
mika faye 2
Barcelona har besluttet at beholde Mika Faye, men hans fremtid er ikke garanteret, da han har givet klubben et ultimatum.
Barcelona har ændret deres mening om Mika Faye, da de alligevel ikke ønsker at sælge ham denne sommer. Det er blevet set som positivt nyt hos mange, men hans fremtid i klubben er fortsat ikke en garanti.
Men trods Hansi Flicks godkendelse er Fayes fremtid i Barcelona langt fra sikker. Derfor bliver spilleren fortsat sat i forbindelse med et skifte væk fra Camp Nou, hvilket endda kan blive en realitet inden længe.
Ifølge den spanske avis AS er Faye begyndt at stille stigende krav til Barcelona. Han er angiveligt langt fra overbevist om deres ønske om at give ham spilletid i den kommende sæson, selvom Hansi Flick vil give ham en chance i sæsonopstarten.
Med det i tankerne kræver Faye, at Barcelona garanterer ham regelmæssig spilletid, hvis han skal blive på Camp Nou. Barcelona er dog ikke i stand til at garantere ham regelmæssig spilletid af flere grunde, herunder det faktum, at de har mange forsvarsspillere i truppen.
Avisen tilføjer, at Barcelonas ledelse er ved at blive trætte af Fayes krav og mener, at de er urimelige. Den senegalesiske landsholdsspiller har trods alt endnu ikke bevist sig på det højeste niveau af fodbold.
Alligevel ønsker spilleren, at Barcelona garanterer ham regelmæssig spilletid på førsteholdet. Her er der tale om et hold fyldt med stjerner som Andreas Christensen, Ronald Araujo, Pau Cubarsi og Jules Kounde.
I mellemtiden arbejder Fayes agenter også dag og nat for at finde nye tilbud fra andre klubber - noget der heller ikke falder i god jord hos Barcelona.
Med alt dette i tankerne er Fayes fremtid i Barcelona stadig uafklaret, hvorfor det ikke vil være overraskende at se den unge forsvarer forlade Camp Nou denne sommer.