Messi, Neymar og flere: Tidligere Barcelona-stjerne Riqui Puig sammensætter sin ultimative spiller

Nyheder
tirsdag, 13 august 2024 kl. 14:42
riqui puig
Den tidligere FC Barcelona-spiller Riqui Puig blev bedt om at sammensætte sin ultimative fodboldspiller.
Den tidligere Barcelona-midtbanespiller Riqui Puig valgte attributter fra Lionel Messi og Neymar, da han byggede sin ultimative spiller. Den 24-årige har spillet for LA Galaxy siden sommeren 2022, hvor han forlod FC Barcelona.
Messi betragtes bredt som en af de bedste spillere i fodboldens historie, hvilket blandt andet er forårsaget af det faktum, at han har scoret over 800 mål for klub og land.
Puig og Messi spillede sammen
Mere end halvdelen af dem - 672 mål - blev scoret i løbet af hans 17-årige succesfulde periode på Camp Nou, hvor han spillede sine sidste tre sæsoner sammen med Puig.
Neymar, der i øjeblikket er ude med en skade, tilbragte fire imponerende sæsoner på Camp Nou mellem 2013 og 2017. Derefter skiftede han til PSG i en handel, der gjorde ham til den dyreste spiller i historien.
Sidste sommer skiftede han til Al-Hilal i Saudi Pro League. Han pådrog sig dog en skade i en kamp med Brasiliens landshold, som endte med at holde ham ude det meste af sæsonen.
Puigs ultimative spiller
Tilbage til Puig, der i et interview med GOAL USA konstruerede sin ultimative fodboldspiller, hvor han valgte Messi for venstrebenet og Neymar for sine færdigheder. Konkret ser hans ultimative spiller således ud:
  • Højre fod: Riqui Puig
  • Hastighed: Ousmane Dembele
  • Styrke: Iniesta
  • Færdigheder: Neymar
  • Afleveringer: Xabi Alonso
  • Fodbold IQ: Modric
  • Venstre fod: Messi
I 57 kampe på tværs af alle turneringer bidrog Puig med to mål og tre oplæg for Barcelona, hvor begge mål og to af hans oplæg kom i La Liga.
Han fik dog aldrig sit helt store gennembrud i Barcelona. Det var årsagen til, at han i sidste ende besluttede at tage imod et tilbud fra LA Galaxy om at skifte til Major League Soccer.