Legende med vild udtalelse: Lionel Messi ville have vundet 15 Ballon d'Or-priser, hvis han kopierede Ronaldos strategi

Nyheder
mandag, 12 august 2024 kl. 16:15
lionel messi 1
En legende er kommet med en vild påstand om, at Lionel Messi kunne have vundet 15 Ballon d'Or-priser, hvis han havde fulgt Cristiano Ronaldos strategi.
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har domineret Ballon d'Or-listen de sidste 15 år, hvor førstnævnte har vundet intet mindre end otte gange. Det er der ingen anden spiller, der har formået at gøre.
Ronaldo har vundet prisen fem gange. 2023 var første gang i en periode på hele 20 år, hvor han ikke blev nomineret. Det skyldes naturligvis, at han har sagt farvel til fodbold på topniveau med sit skifte til Saudi-Arabien.
Kunne have vundet 15 Ballon d'Or-priser
Men Manchester United-ikonet Patrice Evra mener, at argentineren kunne have vundet endnu flere Ballon d'Or-priser i sin strålende karriere. Det havde dog krævet, at han havde været lidt mere som sin store rival.
Efter at have fortalt Rio Ferdinand, at han foretrækker sin tidligere holdkammerat Ronaldo frem for Messi, kom Evra med sin vilde påstand til YouTube-kanalen FIVE
"Jeg vil forklare, hvorfor jeg altid siger Ronaldo. Det er ikke fordi, han er vores bror. Det er fordi, jeg er forelsket i arbejdsmoral," sagde Evra ifølge Tribuna.
"Jeg føler, at Messi bare fik et talent af Gud, mens Cristiano måtte arbejde for det. Han havde talentet, men han måtte arbejde for det. Hvis Messi havde haft samme arbejdsmoral som Ronaldo, ville han sandsynligvis have omkring 15 Ballon d'Or-priser i dag."
"Jeg er bare forelsket i folk, der arbejder hårdt, så derfor vælger jeg Ronaldo over Messi."
Verdens bedste fodboldspiller
Der vil for altid være en debat om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller. Langt de fleste peger på enten Messi eller Ronaldo, men det bliver umuligt at nå til enighed om det.
Der er naturligvis også mange, der mener, at navne som Pelé, Diego Maradona og Johan Cruyff bør være med i denne samtale. Netop dette gør, at det ikke kan lade sig gøre at blive enige.