Marcos Alonso deler rørende besked efter Barcelona-exit

Nyheder
mandag, 01 juli 2024 kl. 9:05
marcos alonso
Den spanske forsvarer Marcos Alonso er fortid i Barcelona, hvor hans kontrakt er udløbet. Det har fået ham til at dele en rørende besked.
Marcos Alonso har sendt en rørende besked til Barcelonas fans efter, at klubben har bekræftet, at han forlader klubben. Det skyldes, at han står uden kontrakt, som Barcelona ikke har valgt at forlænge.
Venstrebacken forlader klubben efter to år, hvor han har været med til at vinde to trofæer. Han siger, at han vil fortsætte med at støtte klubben på afstand, selvom han ikke længere kommer til at trække Blaugrana-trøjen over hovedet.
"Det har været en ære at bære Blaugrana-trøjen. Jeg tager mange ting med fra disse to sæsoner, men jeg vil gerne fremhæve kærligheden fra alle Culés og atmosfæren i et spektakulært omklædningsrum, foruden en La Liga- og Super Cup-titel," skriver han på Instagram, og fortsætter:
"Tak til alle klubbens ansatte, der gør FC Barcelona til meget mere end en klub. Jeg ønsker jer alt det bedste fremover, og jeg vil heppe hjemmefra som altid. Visca Barca."
Alonso indrømmede, at han opfyldte en drengedrøm, da han skrev under med Barcelona. Han skiftede til den catalanske klub på en fri transfer fra Chelsea i 2022, hvorfor det ikke har kostet klubben en krone at hente ham.
Forsvarerens far spillede for klubben og plejede at tage sin søn med for at se kampene på Camp Nou. Derfor har han siden barnsben været stor fan af Barcelona, men først mod slutningen af sin karriere fik han selv mulighed for at spille i klubben.
Alonso vil nu lede efter en ny klub, men det er endnu uklart, hvor han skal spille fodbold i 2024/25-sæsonen. Der har været flere rygter om en potentiel destination. Blandt andet er han blevet kædet sammen med Atletico Madrid på det seneste.