Lamine Yamal nyder velfortjent ferie på luksuriøs yacht i Grækenland

Nyheder
søndag, 21 juli 2024 kl. 16:57
lamine yamal 5
Lamine Yamal må siges at have gjort sig fortjent til en ferie. Denne ferie har han valgt at holde på en luksuriøs yacht i Grækenland.
Efter euforien ved EM (og de efterfølgende fejringer) nyder Lamine Yaml nu en velfortjent pause, før han vender tilbage til Barcelona. Yamal, der blev valgt som turneringens bedste unge spiller med et mål og fire oplæg, nyder sin ferie i Grækenland.
Den unge stjerne har delt flere billeder og videoer på sin Instagram-profil, hvor han nu har over 17 millioner følgere. Han lægger derfor ikke skjul på, at han nyder livet på havet ud for den græske kyst.
Den 17-årige har delt billeder og videoer af sig selv, hvor han slapper af på en luksuriøs yacht, mens han ser en imponerende solnedgang over de græske øer. Opslaget fik mere end en million likes samt sjove reaktioner fra andre fodboldspillere og holdkammerater.
Hans bedste ven fra landsholdet, Nico Williams, kommenterede: "Ved du, hvordan man svømmer," med en overrasket emoji, mens hans Barca-holdkammerat Pau Cubarsi skrev: "Du må gerne tage kasketten af, hvis du vil, hahahaha."
Den spanske stjerne vender tilbage til Barcelona i de kommende uger for at forberede sig til den næste sæson i La Liga.
Under EM blev han spurgt om den usandsynlige mulighed for at spille for Real Madrid i løbet af sin karriere, var Yamal klar i mælet og afviste det helt.
Dog har han i sit seneste Instagram-opslag delt et billede, der ifølge Marca skjuler en ret gådefuld besked på skærmen i rummet: "Lad dine børn træne som Real Madrid..."
Sætningen stopper der, og ud fra skærmens vinkel ser det ud til, at den fortsætter. Meget overraskende. Der er dog intet, der tyder på, at han kan finde på at skifte til Real Madrid. Store overraskelser er sket før i tiden, hvorfor det naturligvis ikke kan udelukkes.