Barcelona-talent vender retur til træning 48 timer efter operation

Nyheder
søndag, 21 juli 2024 kl. 11:55
pablo torre
Kun 48 timer efter at have været under kniven, er det unge Barcelona-talent vendt tilbage til træningsbanen.
Der er flere unge spillere, der har fået en chance for at imponere under Hansi Flick på det seneste. Det skyldes naturligvis, at de fleste førsteholdsspillere endnu ikke er vendt tilbage efter deres ferie.
Mange af disse spillere har været med deres respektive landshold til EM eller Copa America. Derfor er der en klar forventning om, at de har ferie i yderligere et par dage, inden det er tid til at vende tilbage til den catalanske klub.
Pablo Torre er en blandt flere unge Barcelona-spillere, der forsøger at gøre indtryk på Hansi Flick denne sommer. Det har været et par hårde år for den 21-årige midtbanespiller siden han ankom til klubben i 2022. En ændring i ledelsen har dog givet ham muligheden for at revitalisere sin karriere.
Efter begivenhederne i denne uge er der ingen tvivl om, at Torre har været en af de hårdest arbejdende spillere i Barcelona. Tirsdag brækkede han en knogle i hånden, og 48 timer senere blev han opereret. Imponerende nok var han allerede tilbage til træning lørdag, skrev Mundo Deportivo.
For Torre er dette en meget vigtig sommer. Hans fremtid i Barcelona er meget uklar efter et skuffende ophold i Girona sidste sæson. Spillere som Pedri, Ilkay Gundogan og Fermin Lopez er foran ham i køen, og hvis Dani Olmo ankommer fra RB Leipzig, vil det yderligere forringe hans chancer.
Det er endnu uvist, hvor han ender ved slutningen af transfervinduet. Selvom han har gjort det godt under Flick, er der ingen garanti for, at han får lov til at blive i klubben.
Tværtimod kan det både komme på tale, at han ender med at blive solgt eller udlejet. Det kommer sandsynligvis til at afhænge af, hvilke bud, der lander på bordet i den catalanske klub.