Lamine Yamal fik en gave i presseområdet - blev hurtigt konfiskeret

Nyheder
fredag, 12 juli 2024 kl. 16:25
lamine yamal kylian
Lamine Yamal fik en gave i hånden, da han gik gennem presseområdet efter Spaniens sejr over Frankrig i EM-semifinalen.
Lamine Yamal har tiltrukket sig en del opmærksomhed under EM. Det har han naturligvis hovedsageligt, fordi han har vist sig frem på banen. Hans præstationer har været på et niveau, der har gjort, at han nu er favorit til at blive kåret som turneringens spiller.
Det kun 16-årige talent har været en afgørende spiller for Spanien under hele turneringen. Han har bidraget med tre oplæg og et enkelt mål, som blev scoret i EM-semifinalen mod Frankrig.
Efterfølgende har han fået stor ros fra både eksperter, holdkammerater og Barcelona-legender. På den anden side er der også blevet sendt stikpiller i retning af den unge kantspiller - både før og efter kampen.
Blandt andet var franske Adrien Rabiot ude med en bemærkning om, at han skulle 'gøre mere', hvis han ville være blandt de bedste. Yamal var hurtig til at tage til genmæle med et kryptisk opslag på Instagram, inden han helt lukkede munden på franskmanden med sin scoring.
I presseområdet efter kampen mellem Spanien og Frankrig kunne Yamal meget vel have fortsat med sine stikpiller. En hurtig pressemedarbejder fik dog sat en stopper for, at han fik mulighed for at udføre et 'sjovt stunt'.
Da han gik langs presseområdet, fik han en gave i hånden af en fan. Denne gav bestod af en 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-maske, og det er faktisk ikke helt tilfældigt, at han fik en sådan maske i hånden.
Først og fremmest er Frankrig-stjernen Kylian Mbappé blevet sammenlignet med en Teenage Mutant Ninja Turtle. Dette tog for alvor fart, da Thiago Silva engang forærede ham en sådan maske i omklædningsrummet efter kampen.
Havde Yamal fået mulighed for at iføre sig masken under et pressemøde, ville det med garanti have trukket overskrifter i hele verden. Den mulighed fik han dog aldrig, som du kan se i videoen herunder: