Kilde afslører: Gundogan havde 'anstrengt' forhold til Barca-truppen efter kontroversiel episode

Nyheder
torsdag, 22 august 2024 kl. 9:29
ilkay gundogan joan gamper
Ilkay Gundogans forhold til FC Barcelonas omklædningsrum blev 'anstrengt' efter, at han var involveret i en kontroversiel episode.
Den 33-årige Ilkay Gundogan, der blev hentet til FC Barcelona på en fri transfer sidste sommer efter sit exit fra Manchester City, var en fremtrædende spiller under Xavi Hernandez.
Han spillede 51 kampe på tværs af alle turneringer i sidste sæson, hvor Barcelona sluttede på andenpladsen i La Liga.
Har haft møde med Flick
Men den tyske landsholdsspiller ser ud til at forlade Camp Nou for at vende tilbage til Manchester City. Efter et møde med Hansi Flick blev begge parter enige om at gå hver til sit, ifølge Cadena SER.
Flick er angiveligt interesseret i at beholde Gundogan, og efter at midtbanespilleren missede deres åbningskamp mod Valencia, sagde Barca-træneren, at han havde 'en fornemmelse' af, at han ville blive.
"Jeg kender ham rigtig godt. Jeg sætter pris på den spiller og person, han er. Vi talte om alt, men det forbliver mellem os. Det er ikke noget, I skal vide. Jeg har en fornemmelse af, at han bliver," sagde han.
Men det ser ud til, at omstændighederne har ændret sig i de seneste dage. Der har været udbredte rapporter om, at han vender retur til City, hvilket også er blevet bekræftet af Fabrizio Romano.
Anstrengt forhold
Hvor gik det galt? Ifølge Mundo Deportivo blev Gundogans forhold til Barcelonas omklædningsrum 'anstrengt', efter at han offentligt kritiserede Ronald Araujo.
Araujo fik direkte rødt kort i returopgøret af Champions League-kvartfinalen mod Paris Saint-Germain, hvor han nedlagde Bradley Barcola. Dommeren mente, at han forhindrede en oplagt scoringsmulighed.
Efter slutfløjtet nævnte Gundogan ikke den uruguayanske spiller ved navn, men gjorde sine følelser om udvisningen klart.
"Jeg er meget skuffet, fordi vi var i en så god position - ikke kun efter det første opgør, men også efter at have scoret det første mål," sagde han til CBS Sports.
"Alt var i vores hænder, og vi gav det bare væk på den mest simple måde. Vi gav det bare til PSG, og det er den mest skuffende del."
"Hvis han begik forseelsen, er det vel et rødt kort. Jeg har ikke set en video. Det er svært at sige. I disse afgørende øjeblikke, skal du være sikker på at få bolden. Hvis du ikke får den - og det ved jeg ikke, om han gjorde - skal du holde dig væk."
"Jeg foretrækker at indkassere et mål der eller lade angriberen være én mod én, selvom han spillede bolden ret langt frem. Så jeg ved ikke, om han ville nå bolden. Men lad målmanden have en chance for at redde os eller endda indkassere et mål. At få et rødt kort ved at nedlægge en spiller så tidligt dræber bare kampen."
Gundogans beslutning om at udtale sig offentligt om sagen blev ikke godt modtaget af hans holdkammerater.
Faktisk var spilleren nødt til at forklare sig dagen efter bag lukkede døre, og selvom problemet blev løst, var der stadig en vis 'uklarhed og harme' bagefter.
Mundo Deportivo antyder også, at hans 'høje løn' er en anden grund til, at Barcelona ønsker at skille sig af med ham. På den måde vil det også være muligt at registrere Dani Olmo.