Kan blive presset til klubskifte: Marc Guiu venter stadig på ny kontrakt

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 15:24
marc guiu
Marc Guiu har bevist, at han er en spiller med et stort talent, men han er blevet træt af at vente på Barcelona.
Ledelsen i Barcelona er i fuld gang med at forlænge kontrakter med en række unge spillere. Det omfatter blandt andet Lamine Yamal, Pau Cubarsi og Hector Fort.
En anden La Masia-stjerne, der endnu ikke har fået samme behandling, er Marc Guiu. Den unge angriber stjal rampelyset i Robert Lewandowskis fravær midt på sæsonen, men alligevel er han endnu ikke en prioritet for Barcelona.
Den unge angriber spillede kun 182 minutter for førsteholdet sidste sæson, men det var nok til at score to mål og bevise sit værd på den store scene.
Hans kontrakt udløber i 2025, men der har endnu ikke været forhandlinger om en ny kontrakt. Ifølge Mundo Deportivo har dette medført, at Guiu langsomt er begyndt at trække sig fra den catalanske storklub.
Den spanske avis skriver også, at Sevilla holder nøje øje med hans situation i Barcelona. De var interesserede i at hente ham sidste sommer, og deres interesse er ikke falmet. Garcia Pimientas ankomst som ny træner frister Guiu yderligere til at skifte.
Den tidligere Barca Atletic-træner kender Guiu og hans potentiale. En anden faktor, der taler til Sevillas fordel, er de potentielle salg af Youssef En-Neysri og Rafa Mir. Det kan nemlig åbne døren for, at Guiu kan få en større rolle i klubben.
Den overvældende interesse fra Sevilla placerer Guiu i en svær situation, hvor han skal vælge mellem sin drøm og sin professionelle karriere. Meget vil afhænge af Barca Atletics kommende oprykningsfinale mod Cordoba.
En sejr vil medføre, at holdet rykker op i Segunda Division, hvilket kan give Guiu mere motivation til at blive. Et nederlag vil derimod næsten sikre en afgang. Han drømmer om at gøre karriere i Barcelona, men der er flere spillere over ham i hierarkiet på nuværende tidspunkt.
Barcelonas beslutning om at udleje Vitor Roque kan derfor også komme til at spille en stor rolle i forhold til Guius fremtid.