Hvilke tre Barcelona-stjerner solgte flest trøjer på lanceringsdagen?

Nyheder
fredag, 19 juli 2024 kl. 14:48
gavi
Barcelona har endelig lanceret deres nye trøje til 2024/25-sæsonen, hvilket naturligvis har fået tusindvis af fans til at købe dem.
En indsigt i de mest populære trøjer i den officielle Barcelona-butik torsdag er blevet delt online. Dette sker efter, at Barcelonas nyeste trøje til 2024/25-sæsonen endelig blev frigivet til offentligheden tidligt torsdag morgen.
Den nye trøje, der er præget af en tilbagevenden af det ikoniske blokmønster i rød og blå, blev solgt i et stort omfang på åbningsdagen. Det er naturligvis rigtig gode nyheder for Barcelona, der har hårdt brug for at kradse penge ind.
Som det også har været tilfældet de andre år, så er der naturligvis en række spillere, der har solgt markant flere trøjer end andre. Og denne gang kommer det næppe som en overraskelse, hvilket navn, der befinder sig øverst på listen.
Efter en bemærkelsesværdig sæson, der kulminerede med en stor triumf ved EM i Tyskland, og med et nyt nummer til næste sæson, var Yamals trøje klart den mest købte i Barcelonas klubbutik.
Og på 2.- og 3.-pladsen fulgte to andre lovende unge talenter.Ifølge Mundo Deportivo fortsætter Barcelona-fans med at vise deres bånd til de yngre medlemmer af Hansi Flicks hold, da Gavi og Pedri var 'de andre trøjer med flest købere'.
Det er naturligvis ikke en stor overraskelse, at det er Yamal, der er det mest populære navn til de nye trøjer. Han har vist sig at være det største talent i truppen, hvorfor der er forventninger til, at han kan udrette store ting i næste sæson.
Efter en flot periode ved EM, er der også en god chance for, at han kun er sulten efter at fortsætte sin gode stime. I næste sæson kommer han til at spille i nummer 19, selvom der var rygter om, at han skulle overtage nummer 10.