Her gør Ronald Araujo længe ventet comeback

Nyheder
fredag, 06 september 2024 kl. 14:03
ronald araujo
Ronald Araujo er ude med en alvorlig skade, hvorfor Hansi Flick endnu ikke har haft mulighed for at trække på ham.
FC Barcelona har vist betydelige tegn på forbedring sammenlignet med sidste sæson med fire sejre i fire kampe i La Liga, hvilket markerer en stærk start på Hansi Flick-æraen.
Dog ser en frustrerende tendens fra sidste sæson ud til at fortsætte: klubbens uheld med skader.
At have en trup uden skader virker som en fjern drøm for de catalanske giganter, da flere vigtige spillere er fraværende i skrivende stund.
Ronald Araujo er en af de spillere, der endnu ikke har spillet i denne sæson, da uruguayaneren pådrog sig en skade i sit højre baglår under Copa America denne sommer.
Ifølge SPORT har han nu gennemført den indledende fase af sin genoptræning, hvorfor Araujo vender tilbage til Barcelona fredag og forventes at blive set på Ciutat Esportiva Joan Gamper i næste uge.
Klubbens lægestab vil vurdere hans fremskridt, og den uruguayanske forsvarsspiller vil begynde at arbejde tæt sammen med dem i forbindelse med genoptræningen.
Målet er, at han kan vende tilbage til banen i slutningen af november. Det vil være cirka fire måneder efter operationen, der blev udført i Finland.
Araujo har holdt sig væk fra sociale medier og har arbejdet bag lukkede døre med en fysioterapeut i Uruguay, mens han har fulgt holdets fire sejre på afstand.
Selvom duoen Inigo Martinez og Pau Cubarsi har vist potentiale, gør Martinez' manglende hurtighed og alder det udfordrende for ham at dække store distancer eller konsekvent forsvare i høj linje, som ellers er noget, som Flick sætter stor pris på.
Derfor forventes Araujos aggressive spillestil at være en uundværlig egenskab for Flick - især fordi den 25-årige stjerne dannede et stærkt makkerskab med Cubarsi i sidste sæson.