Har kontraktudløb i 2026: Barcelona kæmper for at sikre to superstjerner

Nyheder
torsdag, 01 august 2024 kl. 22:29
frenkie de jong
De to stjerner har begge kontraktudløb i 2026, men ingen af dem har været villige til at underskrive en ny kontrakt med FC Barcelona.
Flere spillere i FC Barcelona-truppen har kontraktudløb i de kommende år. Derfor er den catalanske storklub allerede nu i gang med forhandlingerne om nye aftaler med de vigtigste af disse spillere.
Hidtil har det dog vist sig at være vanskeligt for Barcelona at forlænge aftalerne med nogle af spillerne. Det skyldes primært, at der er stadig er stor usikkerhed omkring den økonomiske situation i Barcelona.
På det seneste har der været forlydender om, at Ronald Araujo og Frenkie de Jong begge kunne være kandidater til at blive solgt denne sommer. Men ifølge Cadena SER er det faktisk ikke tilfældet. Derimod ønsker Barcelona at forlænge deres aftaler med både Araujo og De Jong hurtigst muligt.
For hver dag, der går, mindskes klubbens indflydelse på deres fremtid. Begge spillere er kontraktligt forpligtet til Barcelona indtil sommeren 2026, hvorefter de kan forlade klubben på en fri transfer.
Med tiden bliver det derfor fortsat mere kompliceret for Barcelona at opretholde deres betingelser i en mulig forlængelse, eftersom spillernes kontrakter går ind i deres sidste år næste sommer.
Det står nu klart, at hverken De Jong eller Araujo kommer til at forlade Barcelona denne sommer. Begge spillere vil spille vigtige roller i Hansi Flicks projekt, men inden da kræver det, at de begge vender tilbage fra deres respektive skader.
Den hollandske stjernes skadespause har vist sig at være mere alvorlig end forventet. Han blev udelukket fra turen til USA og er ligeledes tvivlsom til den første La Liga-kamp i sæsonen mod Valencia.
Araujo er derimod ude indtil slutningen af året, og Barcelona vil sandsynligvis ikke engang registrere ham hos La Liga i første halvdel af sæsonens . Hans tilbagevenden vil derfor først ske i januar.