Hansi Flick vælger sin favorit blandt Barcelonas to kandidater til at erstatte Ter Stegen

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 12:05
hansi flick pressemoede
FC Barcelona er nødt til at hente en ny målmand, da Marc-Andre ter Stegen er ude resten af denne sæson med en skade.
Barcelonas jagt på en ny målmand har taget en interessant drejning, ifølge en nylig rapport fra Mundo Deportivo. Det spanske medie skriver nemlig, at træner Hansi Flick foretrækker Wojciech Szczesny frem for Keylor Navas.
Årsagen til Flicks præference siges at være Szczesnys forhold til Robert Lewandowski. Da begge spillere er polske landsholdsspillere og deler et stærkt bånd, menes det, at dette kan hjælpe Szczesny med hurtigere at tilpasse sig livet i Barcelona.
Mediet hævder, at Barcelonas sportslige ledelse efter en nylig træningssession holdt et møde for at diskutere den bedste mulighed for at erstatte deres nuværende tyske målmand.
Det primære emne var, om de skulle hente en målmand nu, givet begrænsningerne på det nuværende transfermarked, eller vente til januars transfervindue, hvor flere muligheder ville være tilgængelige.
Barcelona kan kun hente en målmand uden kontrakt på grund af deres begrænsninger, og dette gør deres beslutning endnu mere mere presserende. Ledelsen hælder mod at hente en ny målmand, der kan dække resten af sæsonen, med muligheden for at revurdere deres langsigtede behov til sommer.
Denne strategi ville give dem mulighed for at undgå at træffe en forhastet beslutning og i stedet tage en mere velovervejet beslutning om fremtiden. I øjeblikket har klubben indsnævret deres muligheder til to kandidater: Szczesny og Navas. Får Flick det sidste ord, er Szczesny hans foretrukne valg.
Szczesny, som var fast starter for Polen under EM, bringer ikke kun international erfaring, men har også den fordel, at han har et nært venskab med Lewandowski.
Denne forbindelse kan potentielt lette hans integration i Barcelonas trup. Dog siges det, at Szczesny først skal løse nogle kontraktmæssige problemer med Juventus, da han stadig har uafklarede betalinger fra den italienske klub, inden han kan skifte.