Hansi Flick udtager 22-årig Barcelona-reservespiller til sæsonopstart

Nyheder
mandag, 08 juli 2024 kl. 19:19
gerard martin
Hansi Flick er blevet ramt af en række skader de seneste dage, hvilket har tvunget ham til at udtage den 22-årige reservespiller.
Sæsonopstarten starter denne uge i Barcelona. Her vil klubbens nye træner Hansi Flick give flere unge spillere en chance for at imponere. Det er derfor en gylden mulighed for at bevise, at de har fortjent en plads på førsteholdet.
En stor del af førsteholdstruppen kommer først til at slutte sig til sæsonopstarten på et senere tidspunkt. Det forhindrer dog ikke Flick i at tage hul på den allerede i denne uge, da han også ønsker at få et nærmere kig på talentmassen i klubben.
Det er allerede fastslået, at talenter som Marc Bernal, Mika Faye, Unai Hernandez og Noah Darvich har fået en plads på førsteholdet i de kommende dage.
Ifølge SPORT er endnu en spiller fra Barca Atletic blevet udtaget til sæsonopstarten af Flick, hvorfor han kommer til at træne med førsteholdet. Ifølge den spanske avis er der denne gang tale om Gerard Martin.
Den 22-årige venstreback var en konsekvent og fremtrædende spiller for Rafa Marquez' hold i den forgangne sæson. I alt spillede han 41 ud af deres 42 kampe i 2023/24-sæsonen, og den éne kamp missede han udelukkende på grund af karantæne.
Martins præstationer har nu givet ham en plads ved sæsonopstarten, der starter den 10. juli, hvor spillerne vil gennemgå et lægetjek forud for de egentlige forberedelser under Flick.
Med Alejandro Balde som den eneste venstreback i Barcelona-truppen, har Martin en chance for at blive en fast del af Flicks planer, selvom han skal konkurrere med den tilbagevendende Alex Valle.
Martin er en stærk tilstedeværelse på banen med sin fysiske ramme, der gør ham svær at slå i dueller på jorden og i luften. Venstrebacken har også vist en god offensiv evne på flanken, hvilket kan gøre ham til en værdifuld spiller for Flick og co.
Den 22-åriges kontrakt udløber i 2025, hvorfor han ikke blot spiller for at få en plads under Flick. Han spiller også for at sikre sig en ny kontrakt med den catalanske klub.