Hansi Flick ser ikke Barca-stjerne som en 'nøglespiller'

Nyheder
mandag, 30 september 2024 kl. 14:07
hansi flick pressemoede
Der har været en del tvivl om ham, men nu lyder det, at Hansi Flick ikke ser Barcelona-stjernen som en 'nøglespiller'.
Tidligere på sommeren forventede mange, at Ansu Fati ville få et comeback i denne sæson, da han havde vist fremragende form i sæsonopstarten. Hans fremskridt blev dog sat på pause på grund af en skade, der betød, at han gik glip af FC Barcelonas tur til USA.
Forventningerne var høje ved hans tilbagevenden, og mange håbede, at den unge angriber igen ville blive en vital del af holdets angreb. Men virkeligheden har vist sig at være ganske anderledes.
Ifølge Mundo Deportivo ser det ikke ud til, at Flick betragter Ansu som en vigtig spiller i truppen lige nu. Siden hans comeback har Flick stort set holdt ham på bænken. På trods af den tyske træners ry for at rotere i truppen, har Fati haft svært ved at få spilletid efter sin tilbagevenden.
Han spillede kun to minutter plus overtid mod Monaco, og siden da er han blevet udeladt fra kampene mod Villarreal, Getafe og Osasuna. I Barcelonas 4-2-nederlag mod Osasuna var Fatis fravær særligt bemærkelsesværdigt, da holdet skulle forsøge at kæmpe sig tilbage i anden halvleg.
Flick valgte at sætte Raphinha og Lamine Yamal ind tidligt i anden halvleg, mens Hector Fort blev bragt ind som en udskiftning i de døende minutter, hvor Fati også var klar til at komme på banen. Flicks beslutninger tyder på, at den tyske træner i øjeblikket ikke ser Ansu som en nøglespiller.
På trods af at have vist glimt af sit talent forud for denne sæson og under træning, kæmper Fati stadig med at få konsistente muligheder for at bevise sit værd. Om dette vil ændre sig i de kommende uger, vil tiden vise. Ellers kan det ende med, at han endegyldigt forlader Barcelona efter denne sæson.

Lige nu

Mest læste