Hansi Flick vil hente Barca-legende retur i januar

Nyheder
søndag, 29 september 2024 kl. 13:10
hansi flick joan gamper
Hansi Flick har gjort det klart, at han vil have FC Barcelona-legenden tilbage til klubben i starten af det nye år.
I løbet af sommeren sluttede den tidligere Barcelona-midtbanespiller Thiago Alcantara sig til Hansi Flicks trænerstab, men kun på en midlertidig aftale. Det betød, at han forlod klubben lige så hurtigt, som han var ankommet.
Den nyligt pensionerede 33-årige Barcelona-legende imponerede i en sådan grad i denne korte periode, at der straks blev opfordret til, at han skulle vende tilbage på permanent basis.
Og ifølge Mundo Deportivo er det præcis, hvad der vil ske. Barcelonas plan er, at Thiago vender tilbage til Flick og hans trænerstab den 1. januar.
Han har ganske enkelt ikke mulighed for at tilslutte sig tidligere, da han vil blive beskattet som Liverpool-spiller indtil udgangen af året, selvom han officielt forlod Premier League-klubben i sommer.
Rapporten nævner også, at Thiago har holdt sig opdateret om Barcelona, mens han har befundet sig i England. Dette har blandt andet omfattet møder med medlemmer af trænerstaben, som er blevet foretaget via videoopkald.
Desuden forsøgte han også at overbevise Stefan Bajcetic om at tilslutte sig Barcelona i slutningen af sommerens transfervindue. Det var tæt på at blive en realitet, men i sidste ende besluttede han sig for at søge andre græsgange.
Det står dog klart, at Thiago har et stort ønske om at vende tilbage til Barcelona. Derfor ser der ikke ud til at være noget, der står i vejen for, at det kommer til at ske i starten af det nye år.
Flick var rigtig glad for at have ham som en del af hans stab, og angiveligt har han også slået fast, at han ønsker ham retur. Hvornår han konkret kommer til at tilslutte sig staben, er naturligvis svært at spå om.