Er i 'kold krig': Barcelona klar til at sælge stjerne i januar

Nyheder
søndag, 29 september 2024 kl. 10:08
ronald araujo pedri
De har været i en form for 'kold krig' i forhold til en ny kontrakt, og nu er FC Barcelona klar til at sælge stjernen i januar.
I betragtning af det store antal skadede førsteholdsspillere har Barcelona klaret sig utrolig godt i denne sæson. Men langsomt vil Hansi Flick begynde at få flere spillere til rådighed, hvor Ronald Araujo er blandt de spillere, der er fast besluttet på at vende tilbage på banen så hurtigt som muligt.
Den uruguayanske landsholdsspiller er for nylig vendt tilbage til Ciutat Esportiva for at fortsætte sin genoptræning, og der er håb om, at han vil være tilgængelig i december eller januar. Trods optimismen omkring hans tilbagevenden lyder det, at Araujos fremtid i Barcelona langt fra er sikker.
Ifølge SPORT befinder Barca og Araujo sig i en slags kold krig, hvor parterne ikke er enige med hinanden, men samtidig undgår at tage fat på det åbenlyse problem - nemlig hvad fremtiden bringer for Araujo.
Barcelona forsikrer, at de gerne vil beholde Araujo, men denne strategi understøttes ikke af klubbens skrantende økonomi, der kan kræve salg af flere førsteholdsspillere. Med det in mente er Barca åbne for bud på Araujo til januar. Modtager de et lukrativt tilbud, vil han blive bedt om at forlade klubben.
Det er værd at nævne, at Blaugrana indtog en lignende holdning denne sommer, hvor klubben angiveligt var klar til at sælge Araujo. Araujo er dog fast besluttet på at vende tilbage til banen så hurtigt som muligt, og hans fokus er fuldt ud på hans genoptræning.
Forsvarsspilleren var meget utilfreds med, at Barcelona besluttede ikke at registrere ham denne sommer og i stedet brugte hans løn til at registrere andre spillere på holdet. Araujo har kontrakt med Barcelona indtil juni 2026 og er åben for at forlænge den, men ikke for enhver pris.
Derfor vil han overveje alle sine muligheder. Blandt andet har der været en del rygter om, at han skulle være åben for et skifte til Premier League, hvor der har været stor interesse for ham de seneste år. Hertil har han også været sat i forbindelse med Bayern München ad flere omgange.