Hansi Flick overvejer 3 La Masia-talenter som afløser for Ter Stegen

Nyheder
søndag, 14 juli 2024 kl. 14:51
marc andre ter stegen
Hansi Flick er allerede i gang med at finde en afløser for Marc-Andre ter Stegen. Det har fået ham til særligt at kigge på tre La Masia-talenter.
Ifølge SPORT gør Barcelona sig allerede klar til en fremtid uden Marc-Andre ter Stegen, velvidende at han næste år bliver 34 år. Mens han nyder en velfortjent ferie efter EM, arbejder klubben aktivt på at udvikle potentielle afløsere fra La Masia.
I den forbindelse nævner rapporten, at tre målmænd træner under Hansi Flick. Det skyldes, at den tyske træner har udset dem som potentielle afløser for den tyske målmand. Her er der tale om Inaki Pena, Ander Astralaga og Diego Kochen.
Pena, der går ind i sin anden sæson som reservemålmand, fik uventet meget spilletid sidste år på grund af Ter Stegens skade. Hans præstationer var blandede og afspejlede holdets generelle inkonsekvens.
Trods tidligere rygter om, at han søgte mere spilletid andetsteds, er Pena under kontrakt til 2026 og er tilfreds med at fortsætte som Ter Stegens reserve. Han har dog nogle forbehold efter sidste sæsons udfordringer.
Astralaga, som fungerede som tredjemålmand sidste sæson, delte sin tid mellem førsteholdet og Barca Atletic. Hans fremtid kan involvere et lejeophold i en Segunda A-klub, hvilket kan give ham værdifuld spilletid i en alder af 20 år, som er en afgørende fase i hans karriereudvikling.
Kochen, der er et lovende amerikansk talent, er udset som en fremtidig mulighed for Barcelona, selvom han stadig er en del af ungdomsrækkerne i klubben. Hans udvikling er vigtig, da Barcelona forbereder sig på at finde Ter Stegens eventuelle afløser.
Ud over disse umiddelbare muligheder overvåger Barcelona også talenter som Iker Rodriguez, hvis kvaliteter minder om Ter Stegens. Dette fremsyn understreger klubbens engagement i at sikre en glidende overgang, når tiden kommer for Ter Stegens afgang.