Hansi Flick løber stor risiko med Lamine Yamal-beslutning

Nyheder
fredag, 27 september 2024 kl. 21:21
lamine yamal 5
Hansi Flick løber en stor risiko med sin måde at håndtere Lamine Yamal på, da langt fra alle af klubbens fans er tilfredse med det.
FC Barcelona-træner Hansi Flick fortsatte onsdag aften med at tage chancer med den unge stjerne Lamine Yamal. Dette blev tydeligt gennem den tyske træners brug af det spanske stortalent.
Barcelona vendte nemlig tilbage i aktion sent onsdag aften. Efter seks sejre i træk i starten af La Liga-sæsonen bød de Getafe velkommen til et nyt opgør i Catalonien.
Og da kampen var slut, havde værterne formået at bevare deres fejlfri start på sæsonen. Et enkelt mål var nok til at besejre Getafe, hvilket blev scoret af Robert Lewandowski efter omtrent 20 minutters spil.
På en ellers positiv aften for Barcelona, var mange fans hurtige til at give udtryk for deres bekymringer. Dette handlede primært om Flicks vedvarende afvisning af at give Yamal en pause.
Kantspilleren spillede nemlig alle 90 minutter igen mod Getafe, hvilket betyder, at han på tværs af Barcelonas første syv La Liga-kampe kun har været ude af banen i omtrent fem minutter.
Midt i den igangværende skadeskrise i truppen og med Yamals voksende betydning, var der flere, der før onsdagens kamp efterspurgte, at den 17-årige fik en pause i kampens sidste faser.
Efter at han i stedet spillede hele kampen og derefter blev set halte ned ad tunnelen efter kampen, kom Flicks brug af Yamal igen i fokus.
Det er sikkert at sige, at hvis EM-vinderen får en alvorlig skade i den nærmeste fremtid, vil den tyske træner have mere end et par vrede Barcelona-fans at stå til regnskab for.
Det store spørgsmål er, hvorvidt Flick har i sinde at give ham en pause i weekenden, når de tørner sammen med Osasuna. Det kan i hvert fald vise sig at være et oplagt tidspunkt at gøre det.