Barcelona-spillere raser efter grove tacklinger på Lamine Yamal

Nyheder
tirsdag, 24 september 2024 kl. 18:23
lamine yamal 6
Lamine Yamal er en spiller, som alle modstandere er nødt til at holde øje med. For at holde ham i skak, går flere og flere hårdt til ham.
FC Barcelona leverede endnu en flot præstation i La Liga søndag aften, hvor de besejrede Villarreal med 5-1 med mål fra Robert Lewandowski, Raphinha og Pablo Torre. Med denne sejr har catalanerne vundet alle deres kampe i La Liga i denne sæson og har scoret 16 mål i de seneste tre ligakampe.
En af de negative ting ved denne sejr var den alvorlige skade, som Marc-Andre ter Stegen pådrog sig, og som han blev opereret for mandag. Men tingene kunne være gået endnu værre, da en anden af holdets nøglespillere var udsat for to hårde tacklinger i slutningen af kampen.
Ifølge Marca var Lamine Yamal udsat for to meget hårde tacklinger fra to Villarreal-spillere, da kampen allerede var afgjort. Den første af disse tacklinger kom fra Sergi Cardona, der gav Yamal et spark i knæhøjde, selvom han slet ikke var tæt på bolden.
Han fik et gult kort for denne handling og blev også irettesat af Raphinha og andre Barcelona-spillere for sin hensynsløse opførsel.
Få sekunder senere tacklede den tidligere Barcelona-akademispiller Ilias Akhomach igen Yamal og bragte ham i græsset. Også han fik et gult kort af dommeren, og Barca-spillerne reagerede vredt af frygt for, at den unge angriber kunne pådrage sig en slem skade.
Heldigvis forlod den 17-årige kantspiller banen uden alvorlige skader efter de to tacklinger og forventes at være til rådighed til den kommende kamp mod Getafe CF på onsdag.
Til gengæld vil Ter Stegen være ude i de næste syv til otte måneder og kommer muligvis ikke til at spille igen i denne sæson, da han har pådraget sig en slem skade i højre ben over. Barcelona skal nu beslutte, om de vil sætte deres lid til Inaki Pena eller hente en ny målmand ind som erstatning.