Hansi Flick informerer Barcelona-stjerne om, at 'han vil have ham til at blive'

Nyheder
torsdag, 27 juni 2024 kl. 13:40
hansi flick 6
Barcelona-træner Hansi Flick har gjort det klart for ham, at han ønsker, at han bliver i klubben i den kommende sæson.
Hansi Flick har flere store beslutninger at træffe i den kommende periode. Det skyldes, at Barcelona befinder sig i en presset økonomisk situation, hvor de er nødt til at sælge ud af truppen.
Selvom der er flere spillere i truppen, der rygtes væk, er det ikke alle, som Flick ønsker at tage afsked med. Blandt andet vil han give flere unge spillere en chance i sæsonopstarten.
Ifølge Alex Silvestre på El Chiringuito TV har han ligeledes fortalt Joao Felix, at han ønsker, at han bliver i klubben. Flick mener, at han kan hjælpe Felix med at spille på sit bedste og blive en værdifuld spiller for Barcelona.
Den nuværende situation med Felix er dog kompliceret på grund af hans deltagelse i EM. Han er under kontrakt med Atletico Madrid, men de er åbne for at sælge ham. Angiveligt kræver de omkring 375 millioner kroner for ham.
Felix har ikke spillet specielt meget ved EM. Den store mangel på spilletid skader hans markedsværdi, hvilket gør det sværere for Atletico Madrid at finde en køber, der er villig til at betale for ham.
Flere spanske medier har rapporteret, at Barcelona ikke er klar til at betale 375 millioner kroner for Felix. Men både Flick og ledelsen, herunder præsident Joan Laporta, ser potentiale i Felix og ønsker at beholde ham.
Men på grund af Barcelonas økonomiske problemer og Felix' inkonsekvente præstationer sidste sæson er de kun interesserede i en ny lejeaftale. Det besværliggør tingene, da Atletico helst vil sælge Felix, men grundet hans situation kan de blive nødt til at acceptere et nyt lejeophold.
Det kan inkludere en mulighed for, at Barcelona kan købe Felix næste år. Dette ses som den bedste løsning for Atletico lige nu, da der ikke er mange klubber, der er interesserede i at købe den portugisiske profil.
Barcelonas interesse i Felix er drevet af Flicks tillid til hans evner. Den tyske træner mener, at han kan få det bedste frem i Felix og gøre ham til en nøglespiller for holdet. På trods af udfordringer med økonomien og Felix' præstationer, forsøger Barcelona at få det til at fungere.