Barcelona har ny plan for Ansu Fati

Nyheder
torsdag, 27 juni 2024 kl. 8:33
ansu fati 2
Der har været stor tvivl om Ansu Fatis fremtid, men Barcelona er nu kommet op med en ny plan for den unge stjerne.
Barcelona har lavet en ny plan for Ansu Fati, der er vendt tilbage til Barcelona efter en sæson, hvor han har været udlejet til Brighton.
Det faktum, at der nærmest er en overflod af offensive spillere i Barcelona, har skabt tvivl om hans rolle. Det er især tilfældet, når man også tager højde for de mange rygter om, at klubben ønsker at købe enten Luis Diaz eller Nico Williams.
Tidligere rygter har primært handlet om, at Barcelona ønsker at skille sig af med Fati hurtigst muligt. Men Mundo Deportivo rapporterer nu, at han vil få en chance for at bevise sig selv.
Den catalanske storklub har indset, at det vil være svært at finde en ny klub til Fati, så de vil forsøge at få ham tilbage i topform.
Derfor er deres nye plan, at de vil lave en specialiseret træningsplan, når han vender tilbage til truppen næste i måned. Formålet med dette er, at de enten kan integrere ham på førsteholdet eller finde en klub, der ønsker at købe eller leje ham.
Barcelonas nye lægestab, som er blevet omorganiseret efter Xavis afgang, vil tage sig særligt af Fati. Han er dog ikke den eneste spiller, som de har holdt et tættere øje med. Det lyder også, at Pedri er blevet nøje overvåget for nylig.
Klubben håber at få Fati tilbage i topform, da det ville føles som at have hentet en ny spiller til klubben. Men de ved, at det bliver en udfordring på grund af de mange fysiske tilbageslag, han har oplevet.
Hvad det vil sige er, at Barcelona ikke tør at have for høje forventninger. Er det ikke muligt at få ham i tilstrækkelig form, er det sandsynlige udfald, at de må finde en ny klub til ham.