Barcelona giver Ronald Araujo ultimatum: Han har fået to muligheder

Nyheder
onsdag, 26 juni 2024 kl. 20:38
ronald araujo 3
Barcelona har givet forsvarer Ronald Araujo et ultimatum, og har præsenteret ham for to muligheder.
Ronald Araujo har de seneste sæsoner været en af Barcelonas vigtigste spillere og blev endda forfremmet til kaptajn i sidste sæson.
Den uruguayanske spiller var klubbens tredje kaptajn sidste sæson. Han var derfor kun bag Sergi Roberto og Marc-Andre ter Stegen i hierarkiet, og han kan muligvis rykke en plads op, da Roberto ser ud til at forlade klubben.
Dog står Araujo selv over for en usikker fremtid i Barcelona, da bekymringerne vokser over hans stilhed vedrørende klubbens tilbud om kontraktfornyelse. Ifølge SPORT-journalist David Bernabeu Reverter er der nyt om Araujo og hans fremtid i den catalanske klub.
Araujos nuværende kontrakt udløber i 2026 og har en frikøbsklausul på 1 milliard euro (ca. 7,5 mia. kr.). Bayern München og Manchester United har vist interesse for forsvarsspilleren. Den 25-årige håber på en forbedring af sin nuværende løn, og Barcelona har fremsat et nyt kontrakttilbud med højere løn.
Catalanerne er dog klare omkring, at de 'ikke vil gå amok' for at beholde forsvarsspilleren på grund af deres økonomiske situation. De har informeret Araujo om, at han skal gøre en indsats for at få en ny kontrakt, da klubben ikke kan matche de økonomiske tilbud fra andre bejlere.
De har fortalt den 25-årige, at de betragter ham som en vigtig spiller og ønsker at beholde ham. Samtidig har de gjort det klart, at hans tilbud ikke har plads til forhandling. Han skal derfor acceptere en lavere løn, end han kan få i andre klubber.
Ellers er den anden mulighed, at Araujo skaffer et bud på mellem 670 og 750 millioner kroner fra en af sine bejlere, så Barcelona kan sælge ham. Klubbens ledelse forventes at mødes med Araujos agenter i nærmeste fremtid, hvor de forventer at få et svar fra Araujo.