Ronald Araujo måtte udskiftes på grund af dehydrering og hedeslag

Nyheder
mandag, 24 juni 2024 kl. 15:14
ronald araujo
Barcelona-stjernen Ronald Araujo måtte udskiftes, fordi han blev ramt af dehydrering og hedeslag.
Barcelona har flere spillere væk, der er udtaget til deres respektive landshold under det igangværende EM og Copa America, som startede i sidste uge.
Ronald Araujo er en af disse spillere og repræsenterer i øjeblikket det uruguayanske landshold ved Copa America i USA. Marcelo Bielsas hold fik en god start i turneringen og vandt 3-1 over Panama søndag aften, men Araujo fik folk til at blive bekymrede.
Araujo blev faktisk udskiftet i halvlegen af Bielsa, fordi Barcelona-forsvareren havde haft det fysisk svært i første halvleg. Det er nu kommet frem, at han led af svimmelhed og dehydrering på grund af varmen og fugtigheden i Miami, rapporterer Rodrigo Romano.
Heldigvis er problemet ikke alvorligt, og Araujo bekræftede selv efter kampen, at han har det fint. I denne forbindelse understregede han også, at han vil være klar til Uruguays næste kamp.
"Jeg blev ramt af et trykfald. Jeg var svimmel i første halvleg. Jeg havde hydreret mig dårligt i løbet af dagen," sagde Araujo til pressen efter kampen.
"Jeg er klar til den næste kamp," lød det senere fra Araujo.
Alligevel vil det være klogt for Araujo og Uruguay at være forsigtige og sikre, at forsvareren er helt klar og restitueret, inden han kommer på banen igen. Uruguay spiller mod Bolivia sent torsdag aften, og det bliver interessant at se, om Araujo deltager i den kamp.
Da Barcelona ikke har lyst til at stå i en situation, hvor Araujo bliver skadet, vil de også følge situationen nøje. Derfor er der også en god chance for, at der er dialog mellem Barcelona og landsholdet.
På det seneste har der været en del rygter om Araujo, der ikke har reageret på et kontrakttilbud, ligesom han ikke har ønsket at tale om sin fremtid i Barcelona.