Hansi Flick har skabt sin 'egen stjerne' for Barcelona

Nyheder
mandag, 02 september 2024 kl. 14:12
hansi flick pressemoede
Man kan ikke bestride det faktum, at Hansi Flick har fået en rigtig god start på sin tid i FC Barcelona.
Raphinha scorede for nylig sit første hattrick i sin professionelle karriere og sendte et stærkt budskab. Lige efter kampen sagde han: 'Der er ikke behov for nye indkøb'.
Denne udtalelse kom efter en sommer fyldt med rygter om potentielle nye spillere som Nico Williams, Luis Diaz og Rafael Leao. Det vister tydeligt, at Raphinha var træt af spekulationerne, at han kom med denne udtalelse.
Den brasilianske stjerne kan kun beskrives som en sand fighter. Han har de seneste måneder afvist meget lukrative tilbud fra Saudi-Arabien, da han er fast besluttet på at bevise sit værd i Barcelona.
Han ønskede at vise, at han kunne være den spiller, klubben ledte efter, selvom han havde mistet noget af den status, der bragte ham til klubben for to år siden.
Selvsikkert har brasilianeren tilpasset sig en offensiv midtbanerolle og derefter som venstre kantspiller. Hans nylige præstation, der bør på tre mål og to oplæg, viser hans høje niveau.
Raphinhas engagement i holdet er tydeligt. Han sluttede sig til Barcelonas USA-tur uden at tage en lang pause efter Copa America, hvilket viser hans dedikation.
Han snørede støvlerne, vandt Hansi Flicks tillid og ventede på sit øjeblik til at skinne. I sin tredje sæson med klubben, har han opnået sit første hattrick, som han ivrigt jagtede i sæsonens første tre kampe.
Raphinha ser ud til at have en stor forståelse med de yngre spillere på holdet. Da Valladolid-forsvaret pressede højt, ryddede Barcelona midtbanen med en smart aflevering tilbage.
Pau Cubarsi så ham lave et diagonalt løb og sendte en lang bold til ham. Raphinha kontrollerede bolden med brystet og placerede den dygtigt forbi målmanden.
Hans tredje mål kom fra et fantastisk oplæg af Lamine Yamal, hvilket demonstrerede deres stærke kemi på banen. Hans passionerede måljubel viste også, hvor meget, det betød for ham at score.
Flick har bemærket, at brasilianeren præsterer bedst i en mere dynamisk og vertikal spillestil, hvor han kan bruge sin hurtighed til at angribe åbne rum. Han er langt mere farlig, når han bevæger sig med fart, end når han står stille.
Den nye stil, Barcelona sigter efter, indebærer at spille i et hurtigere tempo, hvilket passer Raphinha perfekt. Flick har opmuntret ham til at løbe ind i feltet fra sin position som 10'er. og denne tilgang gav pote mod Valladolid, hvor to af hans tre mål kom fra sådanne spil.
Det er indlysende, at Flick værdsætter Raphinha men ikke kun for hans offensive færdigheder - også for hans arbejdsindsats. Angriberen har spillet hvert minut indtil videre og presser utrætteligt, hvilket er afgørende for Flicks strategi.
Den tyske træner ser meget potentiale i Raphinha, og spøgte endda med, at hans første hattrick tog længere tid end forventet. Flicks kommentarer viser, at han forventer endnu mere fra Raphinha, da han ved, hvad han er i stand til at levere.
Raphinha har vist sig at være en vital spiller for Barca, der træder i karakter netop, når klubben har mest brug for ham. Hans nylige præstationer tyder også på, at han er klar til at påtage sig en større rolle.