Hansi Flick belønner Barcelona-truppen på særlig måde efter sæsonopstart

Nyheder
torsdag, 08 august 2024 kl. 15:46
hansi flick 6
FC Barcelona-træner Hansi Flick har besluttet, at en belønning er på sin plads efter en succesfuld sæsonopstart.
Ifølge AS har FC Barcelona-cheftræner Hansi Flick belønnet sine spillere for deres stærke præstation under sæsonopstarten i USA, som sluttede med et nederlag til AC Milan i Baltimore tirsdag aften.
Før deres 4-3-nederlag efter straffesparkskonkurrence, som fulgte efter et 2-2-resultat mod italienerne, tog Barcelona en sejr over både Manchester City og ærkerivalerne fra Real Madrid i El Clasico.
Efter 2-1-sejren over Los Blancos var Flick dog lidt kritisk over for sine spillere og krævede, at de pressede i hele kampens varighed.
"I nogle situationer sank vi for dybt og lagde ikke pres på den modstående spiller, der havde bolden. Det må ikke ske, og det er et problem," sagde den tyske træner på et pressemøde.
"Vi skal fokusere på dette og presse i 90 minutter," tilføjede Flick, mens han forblev tro mod den moderne trænerfilosofi, som han er blevet kendt for.
Roste spillerne efter Milan-kamp
Flick havde dog også haft meget godt at sige. Efter nederlaget til Milan bemærkede han, at deres tur til USA havde været 'meget positiv'.
"Vi havde mange unge spillere med. Deres kvalitet er enorm. Nogle spillere har forbedret sig i disse dage. De tilpasser sig det, vi ønsker at se," sagde Flick.
"Vi er positive, og vi arbejder på vores idéer. Vi vil have, at holdet spiller fra det første til det sidste sekund af kampen, og vi er på rette vej," lød det også fra tyskeren.
Barcelona er nu vendt tilbage til Catalonien, men som påpeget af AS-korrespondent Javi Miguel, er spillerne blevet belønnet af Flick for deres stærke præstationer på den anden side af Atlanten.
Det var især unge spillere som Marc Casado, Marc Bernal, Alex Valle og Pau Victor, der formåede at imponere i kampene på amerikansk grund.
Flick belønner truppen
I stedet for at tage direkte til Joan Gamper-træningscenteret, fik førsteholdsspillerne tre dages fri til at nyde tiden med familie og venner. De skal derfor først møde til træning igen lørdag den 10. august.
Flick er hidtil blevet bemærket for sin tyske disciplin 'med det primære mål at opretholde spænding i gruppen'. Men det er også rart at se, at han er villig til at belønne spillerne, når det går godt.
Når spillerne vender tilbage til arbejde i weekenden, er den næste opgave Joan Gamper Trophy-kampen mod AS Monaco, der bliver spillet mandag den 12. august.