Gode nyheder om Dani Olmo: Nu sker det endelig

Nyheder
torsdag, 22 august 2024 kl. 10:30
dani olmo joan gamper
FC Barcelona har kæmpet hårdt for at hente Dani Olmo til klubben denne sommer, men de har endnu ikke registreret ham.
Efter en travl sommer begynder tingene langsomt at falde på plads for FC Barcelona. Det gælder også på den økonomiske front, hvor det har været svært for klubben at få tingene til at hænge sammen.
Klubben er tæt på at sende flere uønskede stjerner videre til nye klubber, hvilket kan hjælpe med at rydde op i lønbudgettet. Og det er gode nyheder i forbindelse med købet af Dani Olmo.
Nu sker det endelig
Den spanske journalist Jose Alvarez har ifølge El Chiringuito afsløret, at torsdag kan blive en afgørende dag for den catalanske storklub.
Klubben afventer La Ligas endelige godkendelse af dokumenterne for salget af Barca Studios - det er en vigtig løftestang for klubben i deres bestræbelser på at genoprette finansiel stabilitet.
Barcelona havde tidligere sendt dokumenterne til ligaen, og La Liga forventes at komme med en endelig godkendelse senere i dag, lyder det fra Alvarez.
Desuden kan Barcelona også snart annoncere en række afgange, da Ilkay Gundogan er tæt på at vende tilbage til Manchester City. Vitor Roque er også meget tæt på at slutte sig til Real Betis på en lejeaftale.
Hvad betyder dette for Olmo?
Når La Liga godkender Barcelonas aftale med Aramark om salget af Barca Studios, vil klubben være i stand til at registrere Dani Olmo.
Ifølge Alvarez er Barcelona i en position til at registrere den spanske landsholdsspiller inden lørdag. Det betyder, at han kan være tilgængelig for Hansi Flick til den kommende kamp mod Athletic Club.
Barca skal møde det baskiske hold på lørdag, og klubben kan have brug for den tidligere RB Leipzig-stjerne.
Olmos kreativitet, kombineret med hans evne til at glide mellem presset, vil gøre ham til en vigtig del af Barcelonas offensiv. Det bliver også interessant at se, hvordan han samarbejder med Lamine Yamal og Robert Lewandowski.