Gode nyheder: Alejandro Balde går grønt lys

Nyheder
fredag, 26 juli 2024 kl. 8:20
alejandro balde
Hansi Flick kan glæde sig over, at Alejandro Balde er klar til at rejse med til USA.
Der har ikke været mange gode nyheder på skadesfronten for FC Barcelona på det seneste. Men nu er der endelig kommet en smule lys i mørket i den catalanske klub.
Midt i nyhederne om, at flere vigtige spillere har pådraget sig skader, har Barcelona fået gode nyheder. Alejandro Balde har nemlig fået grønt lys af lægestaben, hvorfor han kan rejse med til USA. Det samme gør sig gældende for Julian Araujo.
Balde har ikke været i aktion siden januar i år, hvor han pådrog sig en lårskade under en Copa del Rey-kamp mod Athletic Club. La Masia-produktet gik glip af hele anden halvdel af sidste sæson, da han måtte en tur under kniven.
Balde har siden arbejdet hårdt på sin genoptræning og begyndte at arbejde med Hansi Flicks stab tidligere på måneden. Her har han gjort store fremskridt, hvorfor det tyder på, at det har hjulpet ham helt i mål.
I hvert fald bekræfter Barcelona, at han officielt har fået det grønne lys fra lægestaben forud for holdets tur til USA. Det er naturligvis gode nyheder for Flick, da det må forventes, at Balde kommer til at spille en rolle i hans trup næste sæson.
Julian Araujo tilbragte derimod hele sidste sæson i Las Palmas, som han blev udlejet til. Han pådrog sig en skade i maj under en kamp mod Cadiz, hvilket har holdt ham ude indtil nu.
Højrebacken har arbejdet på sin genoptræning i Barcelona siden begyndelsen af juni og har også fået grønt lys af lægestaben. Det betyder, at der også er en klar forventning om, at han bliver en af de spillere, der kommer med til USA.
Det samme kan man dog ikke sige om en række andre spillere, som fortsat arbejder på deres genoptræning, herunder Frenkie de Jong og Gavi.