Frenkie de Jong har fået klart ultimatum af Barcelona

Nyheder
mandag, 14 oktober 2024 kl. 12:16
frenkie de jong hvid
Frenkie de Jong har fået et klart ultimatum af FC Barcelona, hvilket har givet den hollandske midtbanespiller en stor beslutning at træffe.
La Liga-giganterne FC Barcelona er klar til at lægge pres på midtbanestjernen Frenkie de Jong, når det kommer til hans fremtid i klubben. Derfor er de gået så vidt, at de har givet ham et meget klart ultimatum vedrørende hans tid i klubben.
Ifølge Relevo vil den hollandske landsholdsspiller blive sat på transfermarkedet, hvis han fortsætter med at tøve med at underskrive en ny kontrakt.
Barcelona har længe arbejdet på at sikre De Jong med en ny kontrakt, og et tilbud har efter sigende ligget på bordet i nogen tid. På trods af dette, så har det ikke fået De Jong til at reagere - og derfor har han heller ikke sat sin underskrift på en ny kontrakt endnu.
Detaljerne i tilbuddet er dog tilsyneladende ikke tilfredsstillende for den 27-årige spiller, da Joan Laporta og resten af ledelsen ønsker, at De Jong skal gå med til at reducere sin løn ved at fordele pengene over flere år.
De Jong virker på sin side tilfreds med at vente og håber på, at han får et mere fordelagtigt tilbud på et tidspunkt. Camp Nou-ledelsen er dog langt mindre åbne over for et sådant scenarie, hvorfor det kan ende med at presse ham ud af klubben.
"Hvis De Jong ikke går med til at forlænge, vil han næste sommer blive sat til salg, inden hans nuværende kontrakt udløber 12 måneder senere," skriver Relevo.
Der har før været en del rygter om De Jong, da Barca har forsøgt at sælge ham flere gange. Forrige år var United nået til enighed med Barca om en pris for at hente den hollandske profil, men en handel blev ikke til noget.
Årsagen var, at De Jong gjorde det klart, at han ikke var villig til at forlade Barcelona. Det har han stadig ikke vist sig at være, men omvendt har han heller ikke lyst til at skrive under på en ny kontrakt.