Fem Barca-spillere skal bevise sit værd overfor Hansi Flick for at blive i klubben

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 14:33
hansi flick 4
Fem Barcelona-spillere får en chance for at bevise sit værd overfor Hansi Flick i sæsonopstarten. Formår de ikke at gøre dette, bliver de solgt eller udlejet.
Barcelona-træner Hansi Flick står over for en stor opgave, da han skal træffe flere store beslutninger. En af hans opgaver bliver at arbejde sammen med Deco for at identificere og udvikle unge talenter fra La Masia.
Endnu mere presserende er dog behovet for at finpudse førsteholdstruppen. Flere spillere vender tilbage fra lejeophold, og Flick skal beslutte, hvem der passer ind i hans fremtidige planer.
Disse spillere kommer derfor ikke automatisk til at genvinde pladser i startopstillingen, hvilket gør sæsonopstarten afgørende. Især fem spillere er nødt til at gøre et godt indtryk på Flick for at sikre deres plads i Barcelona.
Ansu Fati
Ansu Fati har haft et udfordrende lejeophold i Brighton. Han startede godt, men blev hurtigt hæmmet af skader, hvilket forhindrede hans evne til at tilpasse sig Premier Leagues krævende stil.
Barcelona leder efter en venstrekant, men Fatis seneste præstationer gør ham ikke til et oplagt valg for Flick. Derfor er han ivrig efter at deltage i sæsonopstarten for at vise sine evner og bevise, at han fortjener en plads på holdet.
Pablo Torre
Pablo Torre er en anden ung spiller, som Flick også vil holde øje med i sæsonopstarten. Selvom hans præstation ikke var så imponerende som nogle af hans jævnaldrende, formåede han at score et mål og levere to oplæg i den seneste sæson.
På trods af den hårde konkurrence om pladserne på midtbanen, hvor spillere som Fermin Lopez, Frenkie de Jong, Ilkay Gundogan, Pedri og Gavi tager det meste af spilletiden, vil Torre få muligheden for at vise sine færdigheder.
Alex Valle
Som følge af Marcos Alonsos afgang er der en ledig plads på venstreback-positionen, selvom Alejandro Balde forventes at tage den primære rolle.
Dette åbner en stor chance for Alex Valle, da han kan give dybde på denne position. Mens spillere som Joao Cancelo og Hector Fort også kan dække denne position, ville Valle give Flick flere defensive muligheder at vælge mellem.
Eric Garcia
Eric Garcia står over for en hård udfordring på grund af den intense konkurrence om i det centrale forsvar i Barcelona.
Med spillere som Ronald Araujo, Pau Cubarsi, Jules Kounde og Inigo Martinez, der sandsynligvis er mere fremtrædende hos Flick, synes Garcias chancer for spilletid at være små.
Sæsonopstarten giver dog Garcia en chance for at gøre et godt indtryk på Flick. Hvis han kan demonstrere sine evner og pålidelighed, kan han måske rykke op i hierarkiet.
Julian Araujo
Julian Araujo vender tilbage fra et succesfuldt lejeophold i Las Palmas og har en gylden mulighed for at blive en fast del af førsteholdet næste sæson.
Barcelona har i øjeblikket mangel på højrebacks, hvilket kun øges, hvis Joao Cancelo vender tilbage til Manchester City. Der har været rapporter om, at Araujo bliver overvejet til en plads i Barcelona i den kommende sæson.
Sæsonopstarten bliver derfor afgørende for Araujo, da han er nødt til at vise Flick, at han er klar til at spille på højeste niveau i Spanien. Potentielt kan dette sikre ham en vigtig rolle i holdets defensive opstilling.