FC Barcelona vender tilbage til 1:1-reglen: Investorer klar til at tilføre 300 millioner

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 20:17
joan laporta
Barcelona står til at modtage en afgørende investering på 300 millioner kroner fra en europæisk investor.
Dette gør det muligt for klubben at vende tilbage til 1:1-reglen forud for sommerens transfervindue.
Ifølge SPORT vil denne økonomiske indsprøjtning afhjælpe en stor begrænsning, der har hæmmet klubbens sportslige strategier de seneste måneder.
Denne transaktion, som er tæt på at blive afsluttet med en europæisk partner, sigter mod at løse Barcelonas presserende økonomiske problemer og give dem mulighed for at operere mere frit på transfermarkedet.
Meddelelsen om denne aftale forventes i slutningen af juni, og klubben er selvsikker på, at det vil lykkes denne gang.
Barcelona har været i dialog med flere virksomheder og fonde, der var interesserede i at samarbejde med Barça Vision.
Efter nøje overvejelse har de valgt et pålideligt europæisk selskab som deres endelige partner. Dette partnerskab er afgørende for Barcelona, da løsningen på deres økonomiske problemer er essentiel for, at sommerens spillerindkøb kan forløbe gnidningsfrit.
Ved at vende tilbage til 1:1-transferreglen kan Barcelona registrere de fleste af deres spillere og geninvestere besparelserne fra lønreduktioner og spillersalg i nye erhvervelser.
Denne økonomiske manøvre har givet klubben et lettelsens suk, da det markerer kulminationen på vigtige økonomiske strategier.
Med denne nyfundne økonomiske fleksibilitet kan Barcelonas sportslige ledelse nu begynde detaljeret planlægning for den kommende sæson. På trods af det økonomiske løft vil klubben stadig være nødt til at skille sig af med nogle spillere for at finansiere nye indkøb.
Den primære målsætning er at beholde nøglespillerne og styrke truppen ved at signere mindst en defensiv midtbanespiller og en venstre kantspiller.
Nyudnævnte manager Hansi Flick, som for nylig ankom til Barcelona, er begyndt at analysere den nuværende situation sammen med direktør Deco. Mens klubben vil have mere frihed på markedet, forbliver det faktiske lønloft, der skal godkendes af La Liga, en kritisk faktor. Klubben forventer at få klarhed over dette i de kommende dage.
En topprioritet for Barcelona er at registrere de spillere, der har fornyet deres kontrakter, og løse udestående sager, såsom Inigo Martinez og Vitor Roque, der kun var registreret i seks måneder.
Derudover er klubben interesseret i fortsættelsen af Joao Felix og Joao Cancelo, med Mikel Merino som en vigtig mål for midtbane positionen.
At sikre tilstrækkelige midler til at signere en fremtrædende spiller til venstre fløj forbliver en udfordring. Mens Nico Williams er på radaren, undersøger Deco også andre potentielle muligheder til den position.