Fabrizio Romano med opdatering om Gavis kontraktsituation

Nyheder
søndag, 20 oktober 2024 kl. 18:38
gavi
Den kendte transferjournalist Fabrizio Romano er kommet med en opdatering på Gavis kontraktsituation, da FC Barcelona arbejder på at få hans underskrift på en ny aftale.
FC Barcelona møder Sevilla i La Liga denne weekend, og alles øjne vil være rettet mod den forestående tilbagevenden af midtbanetalentet Gavi.
Efter mere end 11 måneder væk fra banen vil den 20-årige La Masia-juvel endelig vende tilbage til truppen, selvom det stadig er usikkert, om han rent faktisk kommer til at få spilletid på Montjuïc søndag.
Uanset hvad, vil Gavis tilbagevenden være en enorm styrkelse for Hansi Flick og Barcelona, i betragtning af hvad han bidrager med både på og uden for banen.
Ifølge Fabrizio Romano er Barcelona allerede klar til at færdiggøre en ny kontrakt med Gavi, så snart han er tilbage fra sin skade.
Blaugrana arbejder i øjeblikket på at sikre kontraktforlængelser med flere nøglespillere, hvis nuværende aftaler udløber i 2026. På listen er Pedri, Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Lamine Yamal og Gavi.
Barca-præsident Joan Laporta bekræftede i et interview torsdag, at der allerede sker fremskridt med hensyn til forlængelserne for Araujo, Pedri og De Jong. Han afslørede samtidig, at klubben også har til hensigt at tilbyde Gavi en ny aftale.
"Barca er en fair klub, og det har vi altid været. Vi arbejder på forlængelser til Araujo, De Jong og Pedri. Gavi får snart sin," sagde Barcelona-præsidenten.
Romano tilføjer, at de catalanske giganter allerede har forberedt processen til at igangsætte forlængelsen af den 20-årige midtbanesensations kontrakt.
Da Gavi har et stort ønske om at blive i Barcelona og opnå succes i klubben, forventes forhandlingerne om en ny kontrakt at forløbe gnidningsfrit. Ikke desto mindre vil hans repræsentanter naturligvis sikre, at han bliver aflønnet efter hans værdi for truppen.
Som et af de største talenter, der er kommet igennem La Masia i de senere år, vil Gavis tilbagevenden og efterfølgende kontraktforlængelse være et kæmpe løft for Barcelona, der ser den unge spiller som en fremtidig klubkaptajn.