Efter gennembrud: Barcelona planlægger at belønne Fermin Lopez

Nyheder
tirsdag, 23 juli 2024 kl. 22:29
fermin lopez 4
FC Barcelona er klar til at belønne Fermin Lopez, der fik sit helt store gennembrud under Xavi Hernandez i 2023/24-sæsonen.
Mens Lamine Yamal og Pau Cubarsi blev fremhævet som de to spillere, der fik de største gennembrud for FC Barcelona sidste sæson, fik Fermin Lopez også en fremragende debutsæson hos den catalanske storklub.
Den 21-årige midtbanespiller afsluttede sæsonen med 11 mål og et oplæg på tværs af 42 kampe. Det er et klart bevis for det potentiale og den kvalitet, som han besidder og forhåbentlig kan udfolde yderligere under Hansi Flick.
Baseret på hans præstationer for Barcelona blev Fermin udtaget til det spanske landshold og vandt EM med dem, inden han fløj videre til Paris for at deltage i OL.
Nu skriver SPORT, at Barcelona har gjort det til en mission at forlænge hans kontrakt, mindre end et år efter han underskrev en ny aftale. Den 21-årige fik en ny kontrakt af Barcelona i august sidste år, hvor La Masia-profilen forpligtede sin fremtid til klubben indtil 2027.
Det lyder, at den catalanske klub har besluttet at forbedre hans vilkår for at tilpasse sig hans voksende status, da han var en af de mest fremtrædende spillere sidste sæson. Et par måneder efter at have underskrevet sin nye kontrakt blev Fermin forfremmet til førsteholdet, da Gavi blev skadet.
Men til den kommende sæson vil det være nødvendigt at regulere hans situation og igen behandle hans registrering på førsteholdet. Dialog mellem parterne vedrørende en forlængelse er allerede begyndt, selvom det nuværende fokus er at lukke en række indkøb, herunder købet af Nico Williams.
Derefter vil fokus skifte til andre sager, hvilket vil omfatte forlængelsen af Fermins kontrakt. Den nye kontrakt vil se ham blive tilbudt forbedrede lønninger, idet han stadig tjener meget mindre end nogle af sine holdkammerater. Den nye aftale kan løbe indtil 2028 eller 2029.