'Du kan stadig nå at slette det': Joao Felix og Lamine Yamal laver sjov med Fermin Lopez

Nyheder
onsdag, 21 august 2024 kl. 15:07
fermin lopez 4
Både Joao Felix og Lamine Yamal har lavet sjov med Fermin Lopez på grund af hans aktiviteter på de sociale medier.
Både en tidligere og nuværende FC Barcelona-stjerne har drillet en nuværende spiller efter, at han lagde et kærligt billede op med sin nye influencer-kæreste på det sociale medie Instagram.
Joao Felix og Lamine Yamal er blandt de største ballademagere, mens Nico Williams også deltog i drillerierne.
Det uheldige mål for latterliggørelsen er den unge midtbanespiller Fermin Lopez, der præsenterede sit forhold til modellen Berta Gallardo på Instagram med billeder fra en ferie i Grækenland.
Sker i kølvandet på skandale
Det sker blot få dage efter, at Lopez var involveret i en piratkopieringsskandale, hvor han blev tvunget til at slette et opslag, der viste ham se Barcelona slå Valencia på en uofficiel stream - noget La Liga slår hårdt ned på.
"Stadig tid til at slette det," skrev Felix for sjov i en kommentar, mens Yamal fulgte op med: "Hans telefon blev hacket, og hvis ikke, forstår jeg ingenting."
Athletic Bilbao-stjernen Williams delte derimod blot et par chokerede emoji-ansigter. Derfor er det op til egen fortolkning, hvad han har ment med dette.
Lopez vender sent tilbage til Barcelona efter at have spillet for Spanien ved EM og OL, hvor han vandt begge turneringer. Hans billeder fra Grækenland viser ham også på en båd og i et fitnesscenter. Han scorede 11 mål i 42 kampe i sin debutsæson med Barcelona.
Første billeder
Dette var Lopez' første opslag med kæresten Gallardo, der er en kendt model fra Sevilla, der har mere end 62.000 følgere på Instagram.
Hun viste sin påskønnelse for Lopez i kommentarfeltet ved at skrive 'Jeg elsker dig', men undlod at inkludere Barcelona-stjernen i sit eget opslag fra øen Kos, hvor hun i stedet viste billeder af sig selv på en solbeskinnet båd.
De to offentliggjorde deres forhold ved EM-finalen i Berlin, hvor Lopez løftede hende op, mens det spanske landshold jublede på græsset på Olympiastadion.