Barcelona vil forny Clement Lenglets kontrakt

Nyheder
tirsdag, 20 august 2024 kl. 16:42
clement lenglet joan gamper
FC Barcelona er klar til at give Clement Lenglet en ny kontrakt, selvom franskmanden har været udskældt i sin tid i klubben.
FC Barcelona arbejder ivrigt på at få en række af deres uønskede spillere væk, så de kan registrere Dani Olmo i tide til deres kamp mod Athletic Club i weekenden.
Der er angiveligt gjort fremskridt med Vitor Roque, som siges at være tæt på et skifte til Sporting CP. Det lyder også, at Ilkay Gundogan har accepteret at forlade klubben denne sommer.
En anden spiller, som Barcelona planlægger at skille sig af med, er Clement Lenglet. Her ser det ud til, at et lejeophold i Atletico Madrid begynder at nærme sig.
Vil forlænge hans kontrakt
Ifølge en rapport fra RAC1 overvejer Barcelona at forlænge Lenglets kontrakt, før de godkender hans lejeophold i Atletico Madrid.
Lenglets kontrakt med Barcelona løber indtil 2026. Den tidligere Sevilla-spiller tjener omkring 120 millioner kroner om året. Formålet ville være at forny hans kontrakt for at fordele hans løn over en længere periode.
Atletico Madrid gjorde noget lignende med Joao Felix, før han blev lejet ud til Barcelona sidste år, mens Barcelona selv benyttede denne taktik med Samuel Umtiti i 2022 for at registrere Ferran Torres.
Har imponeret Flick
Lenglet spillede mange minutter under sæsonopstarten og har endda imponeret træner Hansi Flick. Men den store mængde af defensive spillere i truppen og hans løn gør det umuligt for ham at blive.
Givet manglen på købere til den franske forsvarer, anses endnu et lejeophold for at være den bedste løsning. I skrivende stund er Atletico Madrid den klub, der er bedst placeret til at hente ham.
En mundtlig aftale er allerede på plads mellem den franske forsvarer og Los Rojiblancos, og nu skal de to klubber blot have styr på detaljerne, før et skifte kan afsluttes.