Disse 5 Barcelona-stjerner misser USA-tur grundet skader

Nyheder
fredag, 26 juli 2024 kl. 11:24
pedri 3
FC Barcelona er hårdt ramt af skader, hvorfor flere store navne står til at misse den kommende tur til USA.
Det er ikke alle FC Barcelona-spillere, der kan se frem til en tur i USA i nærmeste fremtid. Det skyldes, at den catalanske klub igen er hårdt ramt af skader, hvilket forhindrer spillerne i at rejse med.
Ifølge den spanske avis AS er der fem store stjerner, der er nødt til at blive hjemme i Barcelona. De er ude med skader, og derfor har klubbens lægestab vurderet, at de ikke bør rejse med over Atlanten.
Barcelona er klar til at rejse til USA denne uge, hvor de skal spille nogle af deres første store venskabskampe under ledelse af den nye cheftræner Hansi Flick. Dette sker naturligvis som en del af forberedelserne til den nye sæson.
Der er blevet planlagt en række kampe mod nogle af Europas førende klubber, herunder ærkerivalerne Real Madrid og Premier League-mestrene Manchester City. Derfor er Flick og hans tropper nødt til at indstille sig på, at det bestemt ikke bliver nemme kampe.
Det faktum, at intet mindre end fem vigtige medlemmer af Flicks trup ikke er i stand til at deltage, gør det naturligvis ikke nemmere.
Ifølge AS har både Gavi, Pedri, Frenkie de Jong, Ronald Araujo og Ansu Fati fået at vide, at de ikke skal rejse med resten af truppen til USA. Dette skyldes, at alle fem i øjeblikket er ude med skader og befinder sig på behandlingsbordet.
I stedet for at løbe en risiko ved f.eks. at lade Pedri rejse med, har man valgt, at han skal blive i Barcelona. Det har dog tidligere været meldt ud, at man i Barcelona forventer, at han bliver klar til den første kamp i La Liga mod Valencia. Denne kamp bliver spillet den 18. august.