Dette fik Hansi Flick til at 'miste besindelsen'

Nyheder
søndag, 22 september 2024 kl. 13:47
hansi flick pressemoede
Hansi Flick har primært vist sig fra sin rolig side i FC Barcelona, men én ting fik ham til at miste besindelsen.
Barcelona-træner Hansi Flick fik sig lidt af en drømmestart på sit liv i Catalonien, da den tyske træner formåede at sikre sig fem sejre i de første fem kampe.
Torsdag aften blev han dog bragt ned på jorden igen, da Barcelona led et skuffende nederlag til AS Monaco. Dette førte også til de første tegn på frustration fra den tyske træner.
Ifølge insider Portera de Nunez viste Flick for første gang offentligt tegn på at 'miste besindelsen' efter nederlaget.
Efter kampen blev Flick informeret af pressemedarbejder Sergi Nogueras om, at han skulle deltage i to hurtige interviews efter kampen på Stade Louis II, men endte med at skulle lave to mere. Det fandt han først ud af, efter han havde afsluttet de to første.
Barcelona-træneren blev irriteret og gjorde Nogueras opmærksom på det, men genfandt hurtigt sin ro, så han kunne tale med pressen. Da han gennemførte de to sidste interviews, var der ingen tegn på hans irritation at spore.
Det er en påmindelse om det pres, en træner i Barcelona altid vil være under. Det er dog også et tegn på de høje standarder, som Flick holder alle omkring sig op på. Det er dog svært at forestille sig, at det er en dårlig ting, at den tyske træner har meget høje standarder.
Det faktum, at han derefter kunne tøjle sine følelser, er et godt tegn, da det var et af de problemer, der plagede Xavi Hernandez sidste år - selvom dette er det første tilbageslag, Flick har måttet håndtere i sin tid i Barcelona.
Søndag er Barcelona tilbage i aktion i La Liga, hvor de tørner sammen med Villarreal. Her skal de forsøge at holde liv i den gode stime i den hjemlige liga, hvor de i skrivende stund ligger nummer 1.