Derfor kan Mika Fayes form påvirke en anden Barcelona-stjernes fremtid

Nyheder
fredag, 19 juli 2024 kl. 17:50
mika faye 3
Hvordan det unge talent Mika Faye præsterer i sæsonopstarten, kan ikke blot få betydning for hans egen fremtid.
De imponerende præstationer i sæsonopstarten, som Barcelona-talentet Mikayil Faye (kaldet Mika) har vist, kan vise sig at have en mindre positiv indvirkning på en anden spiller i truppen.
Det melder Barcelona-insider Gerard Romero, der har givet indsigt i de seneste udviklinger bag kulisserne i den catalanske storklub.
Faye er naturligvis blevet kædet sammen med et skifte væk fra klubben, før sommeren er omme. Faktisk har der været meldinger om, at han var tæt på et skifte til FC Porto tidligere på sommeren.
Den 19-årige er højt respekteret i hele Europa, og med trængsel i hjertet af Barcelonas forsvar, betyder det, at han kan blive solgt for den rigtige pris. Dette bliver kun forstærket af det faktum, at den spanske klub har brug for pengene.
Det så ud til næsten at være en garanti for blot få uger siden, da portugisiske Porto iværksatte en målrettet indsats for at få Fayes underskrift. Hvis man skal tro de seneste ord fra de spanske medier, ser situationen dog ikke længere så klar ud.
Ifølge et stigende antal kilder har Faye imponeret den nye cheftræner Hansi Flick og hans trænerstab med sine præstationer indtil videre.
Faktisk i et sådant omfang, at hvis den senegalesiske landsholdsspiller fortsætter sin nuværende formkurve, kan han ende med at overhale en anden af Barcelona-forsvarsspiller i cheftræner Flicks opstilling til 2024/25-sæsonen.
Her er der naturligvis tale om Inigo Martinez, hvis fremtid der også har været en del rygter om. Ifølge Gerard Romero er Martinez' situation fortsat uafklaret i øjeblikket, da den venstrefodede centrale forsvarsspiller Faye ses i et meget positivt lys af Flick og co.
Tiden vil nu vise, hvorvidt førstnævnte kan gøre nok til at overbevise Flick om fordelene ved at beholde ham til næste sæson.