Derfor afviste Barcelona lukrativt bud på Inigo Martinez

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 18:41
inigo martinez 2
FC Barcelona havde en chance for at sige farvel til Inigo Martinez denne sommer, men endte med at beholde ham på Camp Nou.
FC Barcelona skulle angiveligt have afvist et tilbud på forsvarsspiller Inigo Martinez i slutningen af sommerens transfervindue.
Ifølge Marca blev Barcelona tilbudt 5 millioner euro for Martinez, men afviste tilbuddet. Det svarer til 37 millioner kroner, hvilket ville have været et fornuftigt salg for den catalanske klub.
Rapporten hævder, at 'det ikke var en let beslutning', da et salg af Martinez kunne have haft stor indflydelse på deres økonomiske situation.
Det ville også have givet en god fortjeneste, da Martinez kom til klubben på en fri transfer, fyldte 33 år i maj og har kontraktudløb til sommer.
Men den nye træner Hansi Flick nægtede at godkende salget, fordi Ronald Araujo er ude med skade i flere måneder og Martinez derfor ville være en vigtig spiller.
Barcelona har også haft Andreas Christensen ude i nogen tid, hvilket betyder, at Martinez ser ud til at få en central rolle i de kommende uger og måneder.
Forsvareren er startet på banen i alle Barcelonas fire La Liga-kampe denne sæson og ser ud til at fortsætte i startopstillingen sammen med Pau Cubarsi. Det har vist sig at være en god løsning for Flick, og derfor har han næppe planer om at lave om på det.
Barca har generelt haft et stille transfervindue i forhold til, hvad der var forventninger om. Det skyldtes i høj grad, at de ikke formåede at ændre tilstrækkeligt på deres økonomiske situation.
I denne forbindelse er det naturligvis også værd at nævne, at der ikke blev foretaget store salg. Der var ellers rygter om, at de var klar til at skille sig af med flere spillere for at få likvide midler i kassen.