Deco mødes med superagent for at tale om fire spilleres fremtid

Nyheder
tirsdag, 02 juli 2024 kl. 11:08
deco 2
Barcelona-sportsdirektør Deco har haft et møde med superagenten Jorge Mendes, hvor de skal tale om fire spilleres fremtid.
Barcelonas aktivitet i sommerens transfervindue har været begrænset indtil videre, men med knap to måneder tilbage før vinduet lukker, er de catalanske giganter stadig opsatte på at hente forstærkninger til truppen.
I spidsen for Barcelonas forhandlinger står sportsdirektør Deco. Han har fået til opgave at overvåge afgange og sikre indkøb for at styrke holdets konkurrenceevne forud for den kommende sæson.
Decos nylige rejse til Portugal har derfor ført til en del spekulationer. Oprindeligt rygtedes det, at han forhandlede med FC Porto om Mika Faye, men Deco afviste disse påstande ved ankomsten.
Mens Deco hævdede, at hans besøg var af familiemæssige årsager, har SPORT bekræftet, at hans ophold i Portugal omfattede et møde med superagent Jorge Mendes, der repræsenterer flere Barcelona-spillere.
Selvom Barcelonas økonomiske situation ikke har ændret sig væsentligt i de seneste uger, er der stadig en række uafklarede spørgsmål. Barcelona annoncerede, at Joao Felix og Joao Cancelo ikke vil fortsætte i, men de forsøger stadig at indgå nye lejeaftaler.
Desuden er der stor usikkerhed omkring Ansu Fatis fremtid, da han ønsker at blive, men Barcelonas oprindelige plan er, at han skal forlade klubben.
Rapporter har hævdet, at Barcelona begynder at bekymre sig om Fatis status, da holdet ikke har modtaget nogen bud på spilleren, selvom han ikke er i planerne for den kommende sæson.
Samtidig håber Barcelona at færdiggøre La Masia-stjernen Guille Fernandez' kontraktforlængelse, da det unge talents kontrakt udløb den 30. juni.
Fælles for både Fati, Felix, Cancelo og Fernandez er, at de har Mendes som agent. Derfor er det også de fire spillere, der primært er blevet talt om under mødet mellem Deco og Mendes, skriver den spanske avis SPORT.