Deco er 'enormt frustreret' over Joan Laporta

Nyheder
tirsdag, 03 september 2024 kl. 13:08
deco 2
Deco er slet ikke tilfreds med Joan Laporta og co., da han har været meget begrænset denne sommer.
Søndag blev en meget opsigtsvækkende rapport om, at Barcelonas sportsdirektør Deco overvejede at forlade klubben delt. Dagen efter delte Blaugrana en kort pressemeddelelse, hvori de benægtede denne rapport.
Siden da er der kommet yderligere oplysninger om, at situationen i klubben ikke er god. Deco blev sidste år ansat som sportsdirektør uden erfaring og var straks under pres for at fortsætte arbejdet efter fodbolddirektør Mateu Alemany.
Efter det hidtil mislykkede indkøb af Vitor Roque og problemerne med at registrere Dani Olmo denne sommer, er Deco blevet gransket endnu mere intenst.
Nu skriver Marca, at Deco ikke overvejer at forlade klubben, men er 'enormt frustreret' over sin manglende evne til at handle på markedet. Den tidligere Barca-spiller forsøgte at forhandle om flere spillere, men da det kom til at lægge penge på bordet, var det ikke muligt.
Joan Laporta og co. havde forsikret Deco om, at han ville have ressourcer til rådighed i sommerens transfervindue, og at aftaler uden for banen ville falde på plads - men det skete aldrig.
Klubben fastholder dog, at han vil have penge til at styrke holdet i det næste transfervindue. Det er naturligvis kun tiden, der vil vise, hvorvidt det rent faktisk er sandt.
Ledelsen siger, at han var klar over situationen, da han ankom til klubben, men Deco tilbragte hele sommeren med en klar forventning om at kunne gøre mere i vinduet.
Han har også følt sig meget presset, da både agenter og spillere har lagt deres krav og frustrationer på hans bord.
Deco har derfor uden tvivl arbejdet under et betydeligt pres og har tydeligvis ikke haft de ressourcer, han havde håbet på. Ikke desto mindre har Barcelona stadig brugt over 670 millioner kroner i de sidste to transfervinduer, uden at foretage et større salg.